:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: حادثه رانندگی در محور انگوران-قره ناس
:: دومین دوره مسابقات قرانی
:: بازدید رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت از ابهر
:: بازدید معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان از طرح بسیج کنترل فشارخون ملی
:: حضور و شرکت فعال کارشناسان شبکه بهداشت و درمان خدابنده در جلسه شورای بهداشت بخش سجاسرود
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: دانشگاه علوم پزشکی زنجان تقدیرنامه ۳ ستاره جایزه ملی تعالی نیروی انسانی را کسب کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۶ |

دانشگاه علوم پزشکی زنجان
تقدیرنامه ۳ ستاره جایزه ملی تعالی نیروی انسانی را کسب کرد
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان موفق به دریافت تقدیرنامه ۳ ستاره جایزه ملی تعالی نیروی انسانی شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، دانشگاه علوم پزشکی زنجان در یازدهمین کنفرانس توسعه منابع انسانی که روز سه‌شنبه ۲۵ دی‌ماه ۹۷ به مدت دو روز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، تقدیرنامه ۳ ستاره جایزه ملی تعالی نیروی انسانی را به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی زنجان با حمایت‌های مجدانه ریاست دانشگاه، معاونین و اعضای هیأت رییسه دانشگاه دریافت کرد.
مدل تعالی منابع انسانی با بهره‌گیری از مدل‌های تعالی سازمانی، به همت انجمن مدیریت منابع انسانی ایران و با همکاری و تلاش جمعی از اندیشمندان این حوزه در طول چند سال تحقیق و کار مداوم طراحی و آماده اجرا شد، این مدل یک چارچوب جامع مبتنی بر مجموعه‌ای از ارزش‌های محوری، معیارها و شاخص‌ها در حوزه منابع انسانی سازمان است که به مدیران منابع سازمانی کمک می‌کند با ارزیابی مستمر فعالیت‌ها، فرآیند و نتایج منابع انسانی سازمان نقاط قوت و فرصت‌ها را شناسایی و برای بهبود آنها و رسیدن به سازمان یادگیرنده و توسعه یافته برنامه‌ریزی نمایند.
جایزه تعالی منابع انسانی همه ساله در ۳ سطح گواهینامه، تقدیرنامه و نشان به سازمان‌ها و موسسات خصوصی و دولتی اهدا می‌شود و ارزیابان این جایزه باحضور در سازمان‌ها، به ارزیابی برنامه‌ها، عملکرد و کیفیت توسعه منابع انسانی می‌پردازند و طبق نظام نامه جایزه، سرآمدان این حوزه را انتخاب می‌کنند.
وب‌دا مرکز زنجان این موفقیت را به مسئولین و خانواده بزرگ دانشگاه تبریک عرض می‌نمایند.
دفعات مشاهده: 108 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code