دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

دانشگاه علوم پزشکی زنجان تقدیرنامه ۳ ستاره جایزه ملی تعالی نیروی انسانی را کسب کرد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۶ |

دانشگاه علوم پزشکی زنجان
تقدیرنامه ۳ ستاره جایزه ملی تعالی نیروی انسانی را کسب کرد
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان موفق به دریافت تقدیرنامه ۳ ستاره جایزه ملی تعالی نیروی انسانی شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، دانشگاه علوم پزشکی زنجان در یازدهمین کنفرانس توسعه منابع انسانی که روز سه‌شنبه ۲۵ دی‌ماه ۹۷ به مدت دو روز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، تقدیرنامه ۳ ستاره جایزه ملی تعالی نیروی انسانی را به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی زنجان با حمایت‌های مجدانه ریاست دانشگاه، معاونین و اعضای هیأت رییسه دانشگاه دریافت کرد.
مدل تعالی منابع انسانی با بهره‌گیری از مدل‌های تعالی سازمانی، به همت انجمن مدیریت منابع انسانی ایران و با همکاری و تلاش جمعی از اندیشمندان این حوزه در طول چند سال تحقیق و کار مداوم طراحی و آماده اجرا شد، این مدل یک چارچوب جامع مبتنی بر مجموعه‌ای از ارزش‌های محوری، معیارها و شاخص‌ها در حوزه منابع انسانی سازمان است که به مدیران منابع سازمانی کمک می‌کند با ارزیابی مستمر فعالیت‌ها، فرآیند و نتایج منابع انسانی سازمان نقاط قوت و فرصت‌ها را شناسایی و برای بهبود آنها و رسیدن به سازمان یادگیرنده و توسعه یافته برنامه‌ریزی نمایند.
جایزه تعالی منابع انسانی همه ساله در ۳ سطح گواهینامه، تقدیرنامه و نشان به سازمان‌ها و موسسات خصوصی و دولتی اهدا می‌شود و ارزیابان این جایزه باحضور در سازمان‌ها، به ارزیابی برنامه‌ها، عملکرد و کیفیت توسعه منابع انسانی می‌پردازند و طبق نظام نامه جایزه، سرآمدان این حوزه را انتخاب می‌کنند.
وب‌دا مرکز زنجان این موفقیت را به مسئولین و خانواده بزرگ دانشگاه تبریک عرض می‌نمایند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 500 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2839 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر