:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: حادثه رانندگی در محور انگوران-قره ناس
:: دومین دوره مسابقات قرانی
:: بازدید رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت از ابهر
:: بازدید معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان از طرح بسیج کنترل فشارخون ملی
:: حضور و شرکت فعال کارشناسان شبکه بهداشت و درمان خدابنده در جلسه شورای بهداشت بخش سجاسرود
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: جلسه شورای اقامه نمازو امربه معروف ونهی ازمنکرشبکه بهداشت خدابنده تشکیل شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۶ |

جلسه شورای اقامه نمازو امربه معروف ونهی ازمنکرشبکه بهداشت خدابنده تشکیل شد
جلسه شورای اقامه نماز و امر به معروف و نهی ازمنکر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدابنده روز سه شنبه مورخ 25دی ماه در سالن کنفرانس مرکز بهداشت برگزار گردید.
به گزارش وب دا - زنجان؛ جلسه شورای اقامه نماز و امر به معروف و نهی ازمنکر شبکه بهداشت با حضور حاج آقا موسوی امام جمعه قیدار، حاج آقا ابراهیمی دبیر ستاداقامه نماز شهرستان و هیئت همراه، حاج آقا بیگدلو امام جماعت شبکه، دکتر عباسی رئیس شبکه، معاونین و کارشناسان ستادشبکه و مرکزبهداشت و دانش آموزان بهورزی تشکیل شد.
دکترعباسی رئیس شبکه بهداشت خدابنده ضمن گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س)؛ روزپرستار را تبریک گفت و ازخدمات پرستاران قدردانی کرد.
حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا موسوی امام جمعه قیدار با تبریک روز پرستار به اهمیت اقامه ی نماز و شرکت در نماز های جماعت پرداخته و در خصوص امر به معروف و نهی از منکر مطالبی بیان نمود و از اقدامات انجام شده در خصوص نماز و امر به معروف و نهی از منکر تشکر کرد .
 در این جلسه اززحمات چندین ساله امام جماعت شبکه و دو نفراز فعالان نماز تجلیل و نماز جماعت  ظهر و عصر به امامت حاج آقا موسوی امام جمعه قیدار در نماز خانه مرکز بهداشت  اقامه گردید.
دفعات مشاهده: 86 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code