:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: کارگروه تخصصی بهداشت و درمان ستاد گرامی‌داشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۸ |
در خدابنده برگزار شد؛
جلسه هماهنگی کارگروه تخصصی بهداشت و درمان ستاد گرامی‌داشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با حضور نمایندگان ادارات عضو کارگروه و کارشناسان ستاد شبکه بهداشت و درمان خدابنده تشکیل شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، دوشنبه ۲۴ دی‌ماه ۱۳۹۷ در این جلسه که در دفتر ریاست شبکه خدابنده تشکیل شد، دکتر عادل عباسی رئیس کارگروه تخصصی بهداشت و درمان ضمن بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در چهل سال گذشته، عملکرد دولت تدبیر و امید و وزارت بهداشت و درمان در قالب طرح تحول سلامت درشهرستان خدابنده را شامل: ایجاد مراکز خدمات جامع سلامت شهری / روستایی، خانه‌های بهداشت، پایگاه‌های سلامت، جذب ۱۴ نفر متخصص در بیمارستان، استقرار ۴۳ نفر پزشک عمومی در مراکز تابعه، افزایش امید به زندگی از ۵۴ سال به ۸۰ سال، افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی بیمارستان حضرت امیرالمومنین ( ع ) خدابنده از ۹۶ به ۱۶۷، کلنگ‌زنی بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی حضرت رسول اکرم (ص)، راه‌اندازی سامانه سیب و ارائه خدمات آنلاین به مردم، نظرسنجی الکترونیکی از مردم در خصوص نحوه ارائه خدمات، راستی آزمایی، سبک زندگی سالم و ... برشمرد.
مهندس حسین احمدی کارشناس امور اجتماعی شبکه با بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی و مقایسه آن با قبل از انقلاب و برنامه‌های پیشنهادی شبکه در دهه مبارک فجر، به تشکیل کانون‌ها و مجامع سلامت محلات در روستاها و شهرها و اهداف تشکیل آنها پرداخت و خواستار مشارکت فعال ادارات مرتبط در راه‌اندازی کانون‌ها و مجامع سلامت محلات شد.
در پایان جلسه  نمایندگان ادارات شرکت کننده در کارگروه به بیان دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود در دهه مبارک فجر پرداختند.
دفعات مشاهده: 59 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code