:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: بیشترین اعتبار طرح تحول سلامت در بین شهرستان‌ها به شهرستان خدابنده اختصاص یافته است ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۹ |

در ویژه مراسم روز پرستار در شهرستان خدابنده عنوان شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مراسم جشن ولادت بانوی صبر و استقامت زینب کبری (س) و روز پرستار اظهار داشت: در راستای طرح تحول نظام سلامت در سطح کشور، بیشترین اعتبار در بین شهرستان‌ها به شهرستان خدابنده اختصاص یافته است.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، چهارشنبه ۲۶ دی‌ماه ۱۳۹۷ دکتر پرویز قزلباش در این مراسم که با حضور دکتر احمد بیگدلی نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و مسئولین ادارات و موسسه‌های مهرانه و حمایت از بیماران کلیوی و پرستاران عزیز و همکاران بخش اداری و پشتیبانی، واحدها و پاراکلنیک‌ها بیمارستان خدابنده برگزار شد، ضمن تبریک روز پرستار، روحیه انتقادپذیری و شنونده خوب بودن را از خصوصیات مدیران موفق بیان و اظهار داشت: جایگاه پرستاران از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد.
وی در ادامه از پرستاران درخواست کرد تا مشکلات و مسائل مربوط به خود را بیان کنند که نبود فضای کافی و تجهیزات مناسب بخش دیالیز، مجهزنبودن بخش icu و ccu، کمبود پرستار، عدم تمدید طرح و پرداخت به موقع کارانه ازجمله مطالبات پرستاران بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در پاسخ به مطالبات مطرح شده توسط پرستاران بیان داشت: تمدید طرح، بخش‌نامه کشوری می‌باشد و درخصوص تاخیر در پرداخت مزایا و کارانه نیز قول پرداخت سه ماه کارانه را تا پایان سال داد و همچنین در مورد بخش دیالیز نیز باتوجه به عدم واگذاری به بخش خصوصی از همت بلند خیرین شهرستان خدابنده درخواست مساعدت نمود.

دفعات مشاهده: 58 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code