دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

رئیس دانشگاه در ویژه برنامه جشن انقلاب؛ افزایش امید به زندگی یکی از افتخارات حوزه سلامت است

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۴ |
رئیس دانشگاه در ویژه برنامه جشن انقلاب؛
افزایش امید به زندگی یکی از افتخارات حوزه سلامت است
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان درویژه برنامه جشن انقلاب اسلامی ضمن بیان این مطلب که افزایش امید به زندگی در سطح استان و کشورارتقاء یافته و این را یکی ازافتخارات حوزه سلامت می توان نام برد.
به گزارش وب دا – زنجان ؛ ویژه برنامه جشن پیروزی انقلاب اسلامی عصر روز پنج شنبه یازدهم بهمن ماه با پخش زنده درسالن شهیدشهریاری صدا و سیمای مرکزاشراق استان زنجان باحضور دکترپرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیرمحمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه و جمعی از معاونین، مسئولان، مدیران و همکاران دانشگاه برگزار شد.
دکتر قزلباش در این مراسم تلاش برای حفظ و ارتقاء شاخصهای سلامت مردم راازمقدسترین وظایف نام برده و هدف اصلی انقلاب اسلامی ایران را ایجاد عدالت واستفاده همه اقشار ملت ازامکانات عنوان نمود.
 وی درادامه افزود: یکی ازحوزه هایی که دراین زمینه خوب عمل کرده حوزه سلامت است که یک نظام قدرتمند  و ساختار مند بهداشتی و شبکه سلامت در کشور شکل گرفته است.
رئیس دانشگاه افزایش امید به زندگی را دراوایل انقلاب درکشور 54 سال عنوان نمود و گفت: در حالیکه این شاخص به 76 سال در کشور رسیده  است.
دکترقزلباش در ادامه در سخنانی افزایش تختهای بیمارستانی، تعداد بیمارستانها و پوشش صددرصدی خانه های بهداشتی، افزایش رشته های تخصصی، پزشکان و تعدادفارغ التحصیلان را نیز از دیگر موفقیتها در این حوزه بر شمرد .
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی درحال حاضردرجائی ایستاده که به عنوان مسئول کلان منطقه 6 آمایشی کشور عمل می کند و به عنوان هماهنگ کننده دانشگاههایی مثل: اراک، البرز، قم، قزوین و...است چون بلحاظ بسیاری از شاخصها  دانشگاه علوم پزشکی زنجان در کشور مطرح است.
رئیس کلان منطقه 6 کشوردرادامه اظهارکرد: ازافتخارات دیگر دانشگاه که حرفی برای گفتن دارد؛حیطه پژوهشی ، آموزشی و مراکز تحقیقاتیو قطب نانو فناوری است .
وی اجرای طرح تحول سلامت را نیز از دستاورد های دیگر در حوزه سلامت نام برد و گفت: طرح تحول سلامت توجه به مردم و حمایت مالی از آنها بود.
دکتر قزلباش به تشکیل 212 کانوان سلامت محله نیز اشاره نمود و افزود: امروز راهبرددانشگاههای علوم پزشکی و وزارت بهداشت؛ اجتماعی سازی سلامت است و هدف اصلی آن هم ارتقا سلامت مردم و استخراج نیاز مردم است ؛تا  مردم دغدغه سلامت خود رادریک تشکیلات ساختار مند به سطوح بالای تصمیم گیری درکشور بر سانید و اثر آن را در دراز مدت ببینید.
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیرمحمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز درسخنانی به اهداف پیروز ی انقلاب اشاره نمود و گفت: انقلاب ما انقلاب فرهنگی بود و حرکتی عمومی در کشور اتفاق افتاد
 در این ویژه مراسم همچنین از برترین های خانواده بزرگ دانشگاه در حوزه فرهنگی، هنری، ورزشی، علمی و تلاشگران عرصه بهداشت و درمان با اهدا لوح و هدایایی قدردانی شد.

دفعات مشاهده: 152 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2900 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 113 کاربر