دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

بازدید استاندار زنجان از غرفه‌ دانشگاه علوم پزشکی زنجان در نمایشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۵ |

بازدید استاندار زنجان از غرفه‌ دانشگاه علوم پزشکی زنجان در نمایشگاه "شکوه چهل‌سالگی"
 استاندار زنجان با حضور در نمایشگاه "شکوه چهل‌سالگی" از غرفه دانشگاه‌ علوم پزشکی زنجان بازدید کرد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، دکتر فتح‌اله حقیقی عصر یکشنبه چهاردهم بهمن‌ماه ۱۳۹۷ به همراه جمعی از مدیران استان با حضور در نمایشگاه "شکوه چهل‌سالگی" از غرفه دانشگاه‌ علوم پزشکی زنجان بازدید کرد.
استاندار زنجان در این بازدید با استقبال فرزندان پرسنل دانشگاه با لباس محلی و اجرای سرودی از انقلاب، از غرفه‌ معاونت‌های دانشگاه‌ علوم پزشکی زنجان بازدید کرد و به پاس قدردانی از اجرای سرود انقلابی، هدایایی به کودکان تقدیم نمود.
 معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان به جهت قدردانی از اجرای سرود انقلابی توسط فرزندان پرسنل دانشگاه با تقدیم هدایایی از فرزندان قدردانی نمود.

در این غرفه‌ها مسابقه ویژه کودکان با اهداف آموزشی و مسابقه ویژه عموم با اهداء جوایز غیرنقدی همراه است.
همچنین ارائه پکیج‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی جهت افزایش آگاهی مردم از دیگر اقدامات در غرفه دانشگاه است.
از دیگر اقدامات خلاقانه از سوی معاونت اجتماعی دانشگاه برنامه عکاسی از مراجعین است.
نمایشگاه «شکوه چهل سالگی» به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با شعار «افتخار به گذشته؛ امید به آینده» و با هدف ارائه دستاوردهای دستگاه‌های مختلف استان در طول چهل سال گذشته، از ۱۲ تا ۱۶ بهمن‌ماه با حضور ۹۸ دستگاه و سازمان اجرایی به همراه ۲۶ سمن، از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۳:۳۰ ظهر و ۱۶ عصر تا ۲۱ شب در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی کاسپین زنجان پذیرای عموم است.
اختتامیه نمایشگاه «شکوه چهل سالگی» عصر روز سه‌شنبه ۱۶ بهمن‌ماه برگزار خواهد شد.

دفعات مشاهده: 584 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2947 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 52 کاربر