:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: بازدید سرزده آقای دکترایرج کریم فر سرپرست شبکه بهداشت و درمان خدابنده ازخانه های بهداشت و مراکز تابعه
:: آیین تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدابنده
:: سفر یک روزه رییس اورژانس هوایی کشور به زنجان
:: جلسه
:: همایش اختلالات اندام فوقانی - زنجان- 31 مرداد تا 1 شهریور 1398
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی زنجان پاسخگوی سوالات مردمی دربرنامه رادیوئی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۴ |

مسئولان دانشگاه علوم پزشکی زنجان پاسخگوی سوالات مردمی دربرنامه رادیوئی
برنامه رادیوئی مردم و مسئولین صبح روزچهارشنبه 24بهمن ماه میزبان معاون درمان و رئیس مرکز بهداشت شهرستان زنجان بود تا پاسخگوی سوالات مطرح شده شهروندان زنجانی باشد.
به گزارش وب دا – زنجان؛ دکتر علیرضا زراعتچی معاون درمان دانشگاه درپاسخ به سوالی درخصوص  نوبتدهی در مراکز درمانی استان گفت: در بیمارستانها و کلینیکهای استان به صورت الکترونیک ، تلفنی و اینترنتی صورت می گیرد و در مورد نوبت دهی مشکلی وجود ندارد
وی تاکید کرد در مورد موارد پیش آمده در این خصوص شهروندان می توانند با مدیریت نظارت بر درمان که در معاونت در مان دانشگاه حضور دارند مشکل خود را مطرح نموده تا رسیدگی شود .
وی سیستم نظام ارجاع در روستاها وبیمه سلامت را یاد آـور شد و گفت : در این سیستم پزشک خانواده  برای فرد مورد نظر نوبت پزشک از کلینیها و مراکز درمانی می گیرد
وی حضور رابط مستقیم در بیمارستانها و مراکز درمانی را برای حل مشکلات پیش آمده در خصوص مسئله نوبت دهی و مسایل دیگر درمانی را برای شهروندان اعلام کرد .
دکتر محمود حریری رئیس مرکز بهداشت شهرستان نیز درموردمشکلات ساکنان منطقه سایان گفت : در این منطقه به دلیل محدودیت جمعیتی  امکان راه اندازی مرکز خدمات جامع سلامت امکان پذیر نیست و مراقبتهای اولیه سلامت از طریق پایگاه سلامت شهری شماره 3 مرکز جامع خدمات سلامت شهری شماره 4 ارائه میگردد. و در هفته یک روز نیز تیم سلامت مرکز(پزشک،کارشناس تغذیه،کارشناس سلامت روان) در محل پایگاه جهت ارائه خدمات حاضر میگردند؛ شهروندان ساکن مناطق مذکور درصورت نیاز به ارائه خدمات خارج از برنامه مذکور میتوانند به مرکز جامع خدمات سلامت شماره 4 واقع در خیابان کشاورز مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 63 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر