Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
معاونت اجتماعی::
مدیریت مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت::
دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی::
(سازمان مردم نهاد)سمن NGO::
آموزش و ارتقای سلامت::
خبر ها::
آیین محبت::
سیاست های کلان سلامت
سیاست های کلان مقام معظم رهبری در حوزه سلامت
سیاست های کلی خانواده مقام معظم رهبری

فراخوان
قطب شش کشور

:: سومین روز و اختتامیه نشست مددکاران اجتماعی دانشگاه هاو دانشکده های قطب شش آمایشی کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۵ |
کارگاه فرآیند های مددکاری اجتماعی با حضور خانم دکتر استاد هاشمی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بهزیستی و توانبخشی در حال برگزاری می باشد که در ابتدا ایشان مرور اجمالی به بحث های روز گذشته داشته اند. و ادامه به مباحث تدوین طرح کمکی و برنامه مداخله و اجرای آن، پرداختند و گروه هایی را برای برنامه ی عملی تشکیل و نسبت به تدوین مداخله برای بهبود مددجویان طراحی شده با استفاده از سناریوهایی پرداختند.
در ضمن در پایان کارگاه، مراسم اختتامیه با حضور معاونت اجتماعی دانشگاه آقای دکتر شعوری برگزار و با توجه به نزدیک بودن روز مددکار، تقدیر نامه و لوح یاد بود روز مددکار و عکس یادگاری مددکاران اجتماعی دانشگاه ها و دانشکده های قطب شش آمایش به عمل خواهد آند.

دفعات مشاهده: 76 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر