Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی::
میز خدمت::
مدیریت::
مرکز بهداشت شهرستان::
نظارت بر درمان::
مراکز مشاوره::
واحدهای اداری و پشتیبانی::
واحد IT::
فوریتهای پزشکی::
گزراش عملکرد::
آرشیو اخبار::
مرکز آموزش بهورزی ::
نرم افزار های سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی ::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری ::
پایگاههای خدمات جامع سلامت::
ورزش بانوان::
مدیریت بحران::
با قرآن کریم
لطفا نظر خود را در خصوص وبگاه شبکه بهداشت و درمان ابهر ثبت نمایید.

آدرس:

ابهر، طالقانی جنوبی، خیابان خلیل طهماسبی

تلفن: 35224006-024

نمابر: 35244726-024

:: جلسه شورای مشترک کارشناسان ،مراقبین و کارداندان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۸ |
جلسه شورای مشترک مربیان و کارشناس مراقبین ناظر مورخه 25 بهمن97 با حضور مربیان مرکز آموزش بهورزی، مراقبین سلامت ناظر، کارشناسان واحد توسعه شبکه و کارشناسان مرکز بهداشت تشکیل شد.
در ابتدای جلسه بنا بر پیشنهاد دکتر کوروش شعبانی رئیس شبکه بهداشت و درمان جلسۀ بازآموزی سامانۀ یکپارچۀ بهداشت (سیب) به صورت عملی جهت مراقبین سلامت توسط کارشناسان واحد توسعه در مرکز آموزش بهورزی برگزار گردید. در ادامه جلسه مدیر مرکز آموزش بهورزی گزارشی از مصوبات جلسه قبل را بیان کردند و سپس کارشناسان واحد سلامت باروری در مورد شاخص­های قابل استخراج از سیب مطالبی ارائه نمودند. در پایان جلسه مصوب گردید واحد بیماری­های واگیر در شورای مشترک مربیان و مراقبین ناظر اسفند ماه بازآموزی عملی شاخص های مرتبط به واحد بیماری­های واگیر را برگزار نماید.

دفعات مشاهده: 157 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر