:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: دیدار آقای دکتر ایرج کریم فر سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدابنده و هیئت همراه با حاج آقای موسوی امام جمعه محترم شهر قیدار
:: بازدید سرزده و شبانه آقای ایرج کریم فر سرپرست شبکه بهداشت و درمان خدابنده از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی زرین رود
:: بازدید سرزده آقای دکترایرج کریم فر سرپرست شبکه بهداشت و درمان خدابنده ازخانه های بهداشت و مراکز تابعه
:: آیین تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدابنده
:: سفر یک روزه رییس اورژانس هوایی کشور به زنجان
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: با گفتمان غالب «آب سالم، تغذیه سالم، انسان سالم» تشکیل شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱ |

خانه مشارکت شهرستان خدابنده

با گفتمان غالب «آب سالم، تغذیه سالم، انسان سالم» تشکیل شد
خانه مشارکت شهرستان خدابنده با گفتمان غالب «آب سالم، تغذیه سالم، انسان سالم» و شعار «سلامت آب، تغذیه و سبک زندگی سالم» تشکیل شد .
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، دوشنبه ۲۹ بهمن‌ماه ۱۳۹۷ خانه مشارکت شهرستان خدابنده با حضور نمایندگان فرمانداری، بخشداری‌ها و سایر ادارات مدعو، مدیران انجمن‌ها و سمن‌ها‌، جمعی از خیرین، معتمدین و خانواده‌های شهدا و ایثارگران، اعضای شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای تابعه و دهیاران، رابطین و سفیران سلامت، دبیران و جانشینان کانون‌های سلامت محلات شهرستان، کارشناسان رابط کانون‌های سلامت محلات مراکز خدمات جامع سلامت تابعه، با گفتمان غالب «آب سالم، تغذیه سالم، انسان سالم» و شعار «سلامت آب، تغذیه و سبک زندگی سالم» در سالن کنفرانس مرکز بهداشت خدابنده تشکیل شد .
کارشناس امور اجتماعی شبکه ضمن بیان اهداف تشکیل معاونت اجتماعی، کانون‌ها، مجامع سلامت و خانه مشارکت، از اهمیت سبک زندگی سالم، آب سالم، تغذیه سالم، انسان سالم، سلامت آب و تغذیه سخن گفت.
مهندس حسین احمدی با اشاره به اینکه ۷۵ درصد عوامل موثر بر سلامت مردم در اختیار وزارت بهداشت و درمان نبوده و مربوط به مشارکت‌های اجتماعی، ادارات مرتبط، مردم و سمن‌ها می‌باشد و فقط ۲۵ درصد عوامل تعیین کننده سلامت مردم مربوط به وزارت بهداشت و درمان می‌باشد، خواستار مشارکت بیش از پیش ادارات دخیل و خیرین در پیشبرد امور مربوط به حوزه سلامت شد و از خدمات و تلاش‌های خیرین حوزه سلامت شهرستان تقدیر نمود.
در ادامه از داوطلبین حاضر در جلسه جهت کاندیداتوری ریاست خانه مشارکت شهرستان ثبت‌نام به عمل آمد و کاندیداها به معرفی اهداف و برنامه‌های خود پرداختند.
در این برنامه انتخابات و رای‌گیری با برگه و به صورت مخفی انجام و نعمت‌اله خلجی کارشناس پرستاری، مسئول بخش دیالیز بیمارستان حضرت امیرالمومنین (ع) و مدیر انجمن حمایت از بیماران کلیوی شهرستان خدابنده با کسب اکثریت آراء (۱۵ رای) به ریاست خانه مشارکت شهرستان خدابنده انتخاب شد.

دفعات مشاهده: 53 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر