دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

بازدید مدیر کل دفتر مدیریت بیمارستانی وزارت بهداشت از مراکز بهداشتی و درمانی استان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۲ |
مدیر کل دفترمدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت درسفر یکروزه به استان زنجان از مراکز بهداشتی و درمانی بازدید نمود.
به گزارش وب دا – زنجان ؛ دکتربهزاد کلانتری مدیرکل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت و هیأت همراه روز سه شنبه 21 اسفند در سفر یکروزه به استان زنجان درراستای استقرار نظام ارجاع الکترونیک با حضوردرمراکز بهداشتی و درمانی شماره 5، کلینیک شفیعیه، ;کلینیک تخصصی و فوق تخصصی شفا ،بیمارستان شهید دکتر بهشتی، مرکز آموزشی، درمانی حضرت ولیعصر (عج) آیت ا... موسوی ازتوانمندیها و اقدامات انجام شده  و نیز روند اجرای نظام ارجاع الکترونیک دراین مراکز بازدید نمودند .

دفعات مشاهده: 313 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2900 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 70 کاربر