:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: آموزش
:: بسیج ملی کنترل فشار خون
:: ماه رمضان
:: اطلاعیه و جدول زمان بندی فعالیت های مربوط به متقاضیان مهمانی و انتقال سال تحصیلی 99-98
:: مدیریت خشم (قسمت پنجم)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: امدادرسانی به مصدومین تصادفی در محور قیدار به زرین رود و انتقال به بیمارستان امیرالمومنین خدابنده ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۴ |

امدادرسانی به مصدومین تصادفی در محور قیدار به زرین رود توسط نیروهای مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی و انتقال مصدومین به بیمارستان امیرالمومنین خدابنده.
 پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا _ زنجان، نیروهای مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی و انتقال مصدومین به بیمارستان امیرالمومنین خدابنده شامگاه شنبه سوم فروردین ۱۳۹۸ در حادثه تصادف در محور قیدار به زرین رود، ضمن امدادرسانی به مصدومین این حادثه، مصدومین را به بیمارستان امیرالمومنین خدابنده انتقال دادند.
گفتنی است در این حادثه سرنشنان ۲ خودرو تصادفی که شامل ۹ نفر بودند، یک کودک ۴ساله کاملا سالم بود که توسط پرسنل نگهبانی غذای مناسب و خوراکی دلخواه کودک تهیه و همچنین به علت نبود همراه که مسافر نوروزی از آذربایجان بودند کلیه مدارک و اشیاء قیمتی طبق صورت‌ جلسه در صندوق امانت نگهداری شد.
دفعات مشاهده: 68 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code