دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

در سومین روز از سال جدید؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ازمراکز بهداشتی درمانی شهرستان ماهنشان بازدید کرد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۴ |

در سومین روز از سال جدید؛
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ازمراکز بهداشتی درمانی شهرستان ماهنشان بازدید کرد
به گزارش خبرنگار وب دا - زنجان ؛دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی استان زنجان سوم فروردین با همراهی دکتر حسینی رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهنشان با حضور در بیماستان رازی و مرکز جامع خدمات سلامت این شهرستان از نزدیک با فعالیت های صورت گرفته در ایام نوروز و نحوه خدمت رسانی در این مراکز اشنا شد .
دکتر قزلباش ضمن تبریک سال نو به پرسنل با انان به گفتگو نشست و از نحوه اراپه خد مت به مردم ، مسافرین و گر دشگران در این مراکز را بررسی نمود .

دفعات مشاهده: 532 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2902 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 137 کاربر