دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با فرماندار شهرستان ماهنشان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۴ |

دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با فرماندار شهرستان ماهنشان
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با همراهی رییس شبکه بهداشت و درمان ماهنشان با مهندس نوری فرماندار شهرستان ماهنشان بازدید کرد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا _ زنجان، در راستای طرح سلامت نوروزی، شنبه سوم فروردین ماه ۱۳۹۸ دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با همراهی دکتر حسینی رییس شبکه بهداشت و درمان ماهنشان با مهندس نوری فرماندار شهرستان ماهنشان بازدید کرد.
در ادامه دکتر حسینی رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهنشان به همراه امور عمومی شبکه از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی میانج و مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی دندی نیز بازدید کرد.

دفعات مشاهده: 556 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2902 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 206 کاربر