[صفحه اصلی ]    
:: ::
بخش‌های اصلی
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جلسه 5
:: آموزش
:: بسیج ملی کنترل فشار خون
:: ماه رمضان
:: اطلاعیه و جدول زمان بندی فعالیت های مربوط به متقاضیان مهمانی و انتقال سال تحصیلی 99-98
..
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا 

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

..
اخبار وزارت بهداشت
..
:: معاون بهداشتی دانشگاه از رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان بازدید نمود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۵ | 

در پنجمین روز سال جدید؛
معاون بهداشتی دانشگاه از رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان بازدید نمود

روز دوشنبه در پنجمین روز سال جدید؛دکتر صائینی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان از رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان بازدید نمود
دکتر صائینی در این بازدید که باحضور کارشناسان استودیو سلامت  انجام گردید بر لزوم رعایت بهداشت فردی و عمومی در شستشو و ضدعفونی مستمر و دقیق سطوح ابزار کار،ظروف موادغذایی و شستشو و ضدعفونی سبزیجات ،کاهو طبق دستورالعمل و رعایت زنجیره سرمادر نگهداری گوشت های مصرفی و خرید وتهیه گوشت و سایر موادغذایی اولیه طبق فاکتوراز مراکز معتبر و دارای مجوز تاکید نمود.
دفعات مشاهده: 68 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان