:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: بازدید سرزده آقای دکترایرج کریم فر سرپرست شبکه بهداشت و درمان خدابنده ازخانه های بهداشت و مراکز تابعه
:: آیین تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدابنده
:: سفر یک روزه رییس اورژانس هوایی کشور به زنجان
:: جلسه
:: همایش اختلالات اندام فوقانی - زنجان- 31 مرداد تا 1 شهریور 1398
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: اولین جلسه مدیریت امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان دانشگاه تشکیل شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۸ |

به گزارش وب دا – زنجان؛ اولین جلسه مدیریت امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان دانشگاه در تاریخ 17/1/ 98 با حضور خانم خوشنام مدیر امور بیماریها و کارشناسان زیر مجموعه ایشان تشکیل شد.
در این جلسه خوشنام ضمن تبریک سال نو و تشکر از زحمات همکاران در سال 97 و ایام نوروز 98 به تبیین اهداف و برنامه های معاونت درمان در حوزه مدیریت امور بیماریها پرداختند و انتظارات از کارشناسان در طول سال جاری را بیان نمود.
سپس تبادل نظر و ارائه پیشنهادات توسط سایر کارشناسان جهت ارتقاء کیفی و کمی امور درمان و بیماریها صورت گرفت و مقرر گردید
  1. هر اداره یا واحد برنامه عملیاتی یکساله خود را در قالب فایل اکسل مربوطه ارائه نماید.
  2. کلیه دستورالعمل ها، پروتکل ها، فایل های آموزشی و ... که نیازمند اطلاع رسانی به کل زیر مجموعه درمان است طی دو هفته آتی در روزهای تعیین شده برای هر واحد توسط خانم مهندس طاووسی در سایت معاونت درمان بارگزاری خواهد شد.
  3. بازدیدهای نظارتی هر واحد از زیر مجموعه با جدیت و طبق روال گذشته ادامه خواهد داشت و علاوه بر آن بازدیدهای گروهی هر دو هفته یکبار انجام خواهد شد.
  4. جلسات مدیریت امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی جهت تبادل نظر، ارائه پیشنهادات و انتقادات و گزارش کار ماهانه تشکیل خواهد شد.
دفعات مشاهده: 113 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر