دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

دیدار نوروزی رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با امام جمعه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۹ |

دیدار نوروزی رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با امام جمعه
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در دیدار نوروزی با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان ضمن عرض تبریک سال جدید از حمایت‌های ایشان از حوزه سلامت قدرانی نمود.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، دکتر پرویز قزلباش عصر شنبه هفدهم فروردین ماه ۱۳۹۸ در این دیدار که با حضور حاج آقاشیرمحمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضای هیات رئیسه، مدیران دانشگاه و روسای شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌ها در دفتر آیت‌اله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان برگزارشد، ضمن عرض تبریک سال جدید از حمایت‌های آیت‌اله خاتمی از حوزه سلامت، بهداشت و سلامت مردم قدرانی نمود.
وی با بیان اینکه روشن‌بینی شما در حوزه سلامت مردم و حیطه‌ای که ما بیشتر ارتباط داریم برای ما محترم است و در زمینه‌های مختلف برای ما راهگشا بوده است افزود: راهنمایی‌های شما در حوزه سلامت به شکل‌های مختلف ما را کمک کرد که قدم‌هایی برداریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تصریح کرد: ما دین بسیار سنگین‌تری برای مردم، کشور و شهر خودمان داریم و درحد بضاعت خودمان تلاشمان را می‌کنیم که سلامت مردم پیش برود .
به گفته دکتر قزلباش سال گذشته سالی بود که نیاز به تلاش بیشتری داشتیم و در سال جدید، قطعا این تلاش باید چندین برابر شود و امیدوار هستیم با همدلی، همکاری و هماهنگی که بین دوستان است ان‌شاءالله این قدم‌ها را محکم برداریم و فرصت‌های جدید را برای دانشگاه و سلامت مردم فراهم کنیم.
وی افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی وسیع‌ترین و پیچیده‌ترین دستگاه اداری کشور و دومین دستگاه وسیع به لحاظ گستردگی هستند و این مجموعه پیچیده واقعا مسائل پیچیده‌ای هم دارد و به لحاظ ساماندهی سازمانی نیز پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد چراکه ما همزمان مجبور هستیم در هشت حیطه دانشجویی، فرهنگی، درمان، بهداشت، اجتماعی، غذا و دارو، آموزش و پژوهش هماهنگی کار را سامان بدهیم.
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه دانشگاه باید حرکت هماهنگ داشته باشد که بتواند به همه بخش‌ها ازجمله درمان و بخشی که با مردم ارتباط دارد (از جهتی که مردم هم تکریم شوند، هم حقوق شهروندی شان رعایت شود و هم به انتظار به حقی که از سیستم دارند به عنوان حقی که مطالبه می‌کنند، برسند)، اهمیت بیشتری بدهد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ضمن تقدیر از حمایت‌ها و رهنمودهای آیت‌اله خاتمی و حضورشان در برنامه‌های حوزه سلامت اظهار امیدورای کرد که بتوانیم در حیطه سلامت مردم موثر باشیم و در سال ۹۸ با ارتباط مستمر با شخص شما و هماهنگی درونی بتوانیم این مقطع بسیار حساس تاریخی را که کشور با آن روبروست ان‌شاءالله خیلی خوب پشت سر بگذاریم.
دکتر قزلباش با بیان اینکه اراده ما می‌تواند تمام این موانع را بردارد، درهم بشکند و ان‌شاء‌الله سربلندی را برای کشور، استان و دانشگاه بیاورد، اظهارامیدورای کرد: با درایت، برنامه‌ریزی و کار کارشناسی بتوانیم مسئولیت بسیار سنگینی را که در این مقطع داریم اجرا کنیم و با شناختی که از دوستان دارم ان‌شاءالله با عزم قوی و محکم کمک کنند و آن چیزی که در توان‌شان هست به کار بگیرند تا از این مقطع به سلامت عبور کنیم.
وی ضمن تقدیر از حاج‌آقا شیر محمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان که همراه دانشگاه هستند اظهارداشت: روشن‌بینی ایشان به ما خیلی کمک می‌کند که راهبردهای درستی را داشته باشیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان در این دیدار با تبریک سال نو اظهارداشت: سال گذشته علیرغم اینکه پر از فشار، استرس و پیچیدگی بود ولی برکات و توفیقاتی نیز داشت.
حاج آقا شیرمحمدی ضمن تقدیر از از تلاش‌های دکتر قزلباش در سال گذشته، روحیه سخت و تلاش‌گری ایشان را ستود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان همچنین با قدردانی از حمایت‌های آیت‌الله خاتمی که همیشه در کنار دانشگاه هستند، افزود: شما از ابتدای کار با علاقه در کنار دانشگاه بودید و باتوجه به تفکر شما که نگاه علمی، اجرایی و معنوی دارید حضورتان در کنار این مجموعه از روزهای پیش ملموس‌تر است و ما نیازمند حمایت و قدردان زحمات شما هستیم و هیچ وقت زحمات و حمایت‌های شما را فراموش نخواهیم کرد.
آیت‌اله خاتمی در این دیدار با عرض تبریک سال جدید و آرزوی سالی پرخیر و برکت برای تک تک عزیزان حاضر، ملت ایران و همه مسلمانان دنیا؛ اظهار داشت: سن من از همه شما بیشتر است و اطلاعات و خاطرات بهداشتی و درمانی خیلی زیادی از استان دارم و دعا می‌کنم که امسال را هم به خوبی پشت سر بگذارنیم چراکه در این ۴۰ سال، شرایط بسیار حساس و سخت‌تر از این داشتیم.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه وقتی دوران گذشته را می‌بینم و به بحث پزشک، بیمارستان و درمان فکر می‌کنم، راحت می‌توانم بگویم که در عرض ۳۰ و ۴۰ سال معجزه اتفاق افتاده است.
امام جمعه زنجان ضمن قدردانی از تمامی تلاش‌های صورت گرفته در حوزه سلامت استان افزود: از اقدامات شما باخبر هستم.
آیت‌اله خاتمی بابیان اینکه توسعه بخش‌های درمانی دانشگاه خود به خود انجام نشده بلکه به همت شما عزیزان بوده بیان داشت: یکی از آرزوهایم وقتی که وارد زنجان شدم این بود که زنجان به عنوان مرکز مراجعات توریست‌ها برای درمان شود و دراین خصوص هم بسترش را داریم و هم زمینه‌اش را.
نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه مدیر واقعی مدیری است که قدرت مدیریت خودش را در شرایط دشوار و هنگام بحران نشان دهد و آدم باید در شرایط حاد کاری کند کارستان افزود: سال گذشته برای شما سال دشواری بود و به حول و قوه پروردگار و همت شما سپری شد و امسال هم همین‌طور خواهدبود.
در خاتمه این دیدار لوح حامی سلامت و تندیس مجمع سلامت استان به پاس حمایتها و رهنمودهای نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان به ایشان اهداء شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 644 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2978 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر