دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با مدیرکل آموزش و پرورش استان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۲ |

دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با مدیرکل آموزش و پرورش استان
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با همراهی اعضای هیأت رییسه دانشگاه با مدیرکل آموزش و پرورش استان دیدار کرد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، صبح چهارشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۳۹۸ دکتر پرویز قزلباش در این دیدار با تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه به گستردگی و تنوع رسالت‌ها و ماموریت‌های دانشگاه در جغرافیای استان پرداخت.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش در بخش‌های سلامت، آموزش، پژوهش و فرهنگی اهداف مشترک دارند و تعاملات بین دو حوزه در زمینه اجتماعی شدن سلامت، توان‌مندسازی و خودمراقبتی، سبک زندگی سالم، فرهنگ‌سازی مصرف مردم و تبیین شاخص‌ها و فرهنگ‌سازی پژوهشی و ایجاد روحیه در رده‌های سنی پایه موثر است.
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه در پذیرش دانشجو تاکیدکرد: باید فرزندان این استان بتوانند در مراکز آموزش عالی پزشکی خود استان در مقاطع و مدارج بالاتر مشغول به تحصیل شوند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز ضمن تشکر از حضور دکتر قزلباش و هیئت همراه، به سند تحول آموزش و پرورش مبتنی بر فرهنگ بومی در محورهای دینی، اعتقادی، سیاسی، اجتماعی، زیستی و سلامت به ویژه در محور زیستی و سلامت پرداخت و افزود: باتوجه به رسالت‌های مشترک در تامین هدف، حفظ و ارتقاء سلامت اعلام آمادگی نمود.
ابراهیم رفیعی افزود: باتوجه به وجود واحدهای محیطی مدارس در اقصی نقاط استان و دیگر ظرفیت‌های آموزش و پرورش، که در خدمت سلامت جامعه هستند و از دیدگاه توسعه‌ای و علمی نیز دکتر قزلباش، مدیران و مسئولین دانشگاه و قشر فرهیخته پزشکی وجود دارند، باید بتوانیم در راستای اهداف مشترک قدم‌های موثری برداریم.
در پایان دیدار لوح خدمت و تبریک از طرف دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به ابراهیم رفیعی مدیر کل آموزش و پرورش استان اهدا شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 770 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2978 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر