دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت روز دندان‌پزشک

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۲ |
پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت روز دندان‌پزشک
 دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان و رئیس مرکز بهداشت استان به مناسبت روز دندانپزشک پیامی صادر کرد.

متن پیام بدین شرح است:
در سالی که به گوهر تدبیر رهبر فرزانه انقلاب "سال رونق تولید" نام گرفته است جامعه‌ی دندان‌پزشکی کشور برخود می‌بالد که افرادی پاک نهاد و نیکوسرشت به پشتوانه توانایی و دانایی توشه گرفته از عرق ملی و میهنی برای تامین سلامت انسان‌ها همت خویش را به کار گرفته‌اند و مجدانه تلاش می‌نمایند .
بدین‌وسیله ضمن تبریک فرارسیدن ۲۳ فروردین روز دندان‌پزشک، خدمت دندان‌پزشکان و تلاش‌گران عرصه سلامت دهان و دندان، از تلاش‌های مستمر و بی‌شائبه این عزیزان در امر ارتقاء سلامت دهان و دندان اقشار مختلف استان به ویژه گروه‌های هدف قدردانی به عمل می‌آید.

۲۳ فروردین سال ۱۳۶۰ را به بهانه تصویب طرح تربیت بهداشت‌کاران دهان و دندان، روز دندان‌پزشک نامیده‌اند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 471 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2964 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر