Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
صفحه اصلی::
درباره زنجان::
مدیریت دانشکده::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهشی::
گروه های آموزشی::
اساتید::
دانشجویان::
دفتر توسعه EDO::
کتابخانه::
بخش های اداری دانشکده::
کمیته تحقیقات دانشجویی::
کلینیک تخصصی دندانپزشکی::
قوانین و آیین نامه های اداری::
میز خدمت::
اخبار ::
پیوندها::
تماس با ما::

:: اطلاعیه درخواست خرید کتب مورد نیاز دانشجویان از نمایشگاه کتاب تهران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۶ |
اطلاعیه درخواست خرید کتب مورد نیاز دانشجویان از نمایشگاه کتاب تهران

از داشجویان گرامی  دانشکده های واقع در پردیس مرکزی دانشگاه خواهشمند است از طریق فرم on line زیر، عناوین کتب مورد نیاز خود را جهت خرید اعلام نمایند.

عناوین درخواست شده پس از جمع آوری، بررسی و تائید جهت خرید، توسط همکاران کتابخانه مرکزی خریداری شده و در کتابخانه مرکزی نگهداری خواهد شد تا  دانشجویان از آنها استفاده کنند.

دانشجویان گرامی می توانند جهت اطلاع از عناوین کتب ارائه شده در نمایشگاه بین المللی کتاب، به وبسایت نمایشگاه   (http://www.tibf.ir)  و یا به کاتالوگها و لیست های کتب که توسط ناشرین به کتابخانه های دانشکده ها و کتابخانه مرکزی ارسال شده، مراجعه فرمایند.

دفعات مشاهده: 116 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر