دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از انجمن خیریه ام اس زنجان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۳۱ |

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از انجمن خیریه ام اس زنجان
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به منظور هم‌افزایی و تعامل بیشتر با خیریه‌های حوزه سلامت استان از انجمن خیریه ام . اس بازدید کرد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، ظهر پنج‌شنبه ۲۹ فروردین ماه ۱۳۹۸ رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با همراهی جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی، معاون درمان و پرسنل مشارکت‌های مردمی دانشگاه ضمن بازدید از انجمن ام . اس و تشکر از زحمات خیرین حوزه سلامت، فلسفه حضورشان را ایجاد تعامل بیشتر بین دانشگاه و انجمن حمایت از بیماران ام اس و مطلع شدن از برنامه‌های عملیاتی سال ۹۸ این انجمن به منظور تسهیل و تسریع برنامه‌های مذکور بیان نمود.
در این بازدید پیشنهاد دکتر پرویز قزلباش درخصوص عقد تفاهم نامه بین دانشگاه و انجمن حمایت از بیمارن ام . اس برای رسیدن به اهداف مشترک در حوزه سلامت مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.
رئیس هیئت مدیره انجمن ام . اس نیز در این بازدید ضمن تشکر از کلیه خیرین، عوامل دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی، شمه‌ای از فعالیت‌های انجام گرفته در این انجمن را به سمع و نظر حاضرین رساند.
مهندس جاویدان تعداد بیماران ام اس را ۱۵۰۰ نفر و تعداد افراد تحت پوشش دارای پرونده را ۹۶۰ نفر اعلام نمود.
وی بیان داشت: در حال حاضر خدمات رایگان فیزیوتراپی، دندانپزشکی، ام آر آی، آزمایشگاه و خدمات مشاوره غذایی، خانوادگی توسط مشاوران زبده در این مرکز انجام می‌شود و در آینده و با تکمیل شدن ساختمان در دست احداث این مرکز، خدمات آب درمانی و پالس درمانی بزودی در این مرکز ارائه خواهد شد.
دکتر علیرضا زراعتچی معاون درمان دانشگاه نیز از تشکیل کمیته استانی متشکل از ۴ نفر از متخصصین نرولوژی برای سیاست‌گزاری و تصمیم‌گیری در درمان‌های خارج از پروتکل درمانی خبر داد.

دفعات مشاهده: 332 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر