Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
حوزه ریاست::
میز خدمت::
اخبار مرکز::
گسترش شبکه::
آموزش سلامت::
بهداشت محیط::
بهداشت خانواده::
پیشگیری و مبارزه با بیماریها واگیر دار::
پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر::
بهداشت حر فه ای::
مدیریت بحران و کاهش خطر بلایا::
بهداشت دهان و دندان::
امورداروئی::
مرکز آموزش بهورزی::
سلامت روانی-اجتماعی و اعتیاد::
امور آزمایشگاه و رادیولوژی::
واحد تغذیه ::
جوانان، نوجوانان و مدارس::
امور مالی::
امور اداری::
مراکز بهداشتی و درمانی شهری::
مراکز بهداشتی و درمانی روستایی::
آلبوم تصاویر::

آدرس: خیابان امام خمینی

تلفن: 33360150

نمابر:33329607

ایمیل :zhc@zums.ac.ir

دانلود کتاب نقش و رسالت زن جلد سوم

:: بازدید استاندار محترم از مرکز خدمات جامع سلامت 18 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲ |
در آغازین روز هفته سلامت استاندار محترم زنجان جناب آقای دکتر حقیقی از مرکز خدمات جامع سلامت شماره 18 شهری زنجان واقع در گلشهر کاظمیه بازدید نموده و از نزدیک در جریان خدماتی که در این مرکز توسط اعضای تیم سلامت به شهروندان ارائه می گردد قرار گرفتند.
معاون محترم بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان جناب آقای دکتر صائینی نیز در این بازدید توضیحات مبسوطی در خصوص خدمات سلامتی قابل ارائه به گروههای مختلف سنی، خطرسنجی بیماریهای قلبی و عروقی، بررسی رضایتمندی از پرسنل بهداشتی از طریق پیامک، زنجیره سرما و فعالیت بهداشت محیط ارائه نمودند. دکتر حقیقی از واحدهای مختلف بازدید نموده همکاران مستقر در واحدها روند فعالیت های مرکز را تشریح نمودند. ایشان  با حضور در پایگاه ضمیمه مرکز با مراقبین سلامت گفتگو و در جریان خدمات ایشان به گروههای سنی قرار گرفته و در انتها با حضور در اتاق آموزشی از روزنامه دیواری که توسط سفیران سلامت مرکز تهیه گردیده بود بازدید نمودند. همچنین در طی بازدید با مراجعین و سفیران سلامت حاضر در مرکز نیز گفتگو نمودند.

دفعات مشاهده: 87 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code