دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

در هفته سلامت انجام شد دیدار با خانواده شهید سرافراز اصغر اورنگ جانباز هشت سال دفاع مقدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲ |

در هفته سلامت انجام شد
دیدار با خانواده شهید سرافراز اصغر اورنگ جانباز هشت سال دفاع مقدس
با حضور امام جمعه زنجان، فرماندار، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از خانواده شهید سرافراز اصغر اورنگ (جانباز هشت سال دفاع مقدس) دیدار به عمل آمد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – عصر دوشنبه دوم اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۸ و در دومین روز از هفته سلامت ۹۸، با عنوان "آموزش رکن سلامت" آیت ا... خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در این دیدار با بیان فضیلتهای جانبازی و ایثار خداپسندانه اهداء عضو، لوح یادبود از طرف دانشگاه و بنیاد به خانواده این ایثارگر دوران دفاع مقدس، اجتماعی و پزشکی تقدیم نمود.
در این دیدار معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان و جمعی از مدیران دانشگاه و بنیاد نیز حضور داشتند.
خانواده شهید سرافراز اصغر اورنگ (جانباز هشت سال دفاع مقدس) با اهداء ۵ مورد از اعضاء خود جان تازه‌ای به گیرندگان عضو بخشید.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 227 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2946 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر