دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

آغاز المپیاد ورزشی دانشجویان، کارکنان دانشگاه‌ها، مراکز و موسسات آموزش عالی استان زنجان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۳ |

ویژه مراسم اولین المپیاد ورزشی دانشجویان، کارکنان دانشگاه‌ها، مراکز و موسسات آموزش عالی استان زنجان در دانشگاه علوم پزشکی زنجان آغاز شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – عصر دوشنبه دوم اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۸ و در دومین روز از هفته سلامت ۹۸، با عنوان "آموزش رکن سلامت" رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مراسم افتتاحیه اولین المپیاد ورزشی بین دانشگاهی استان از اجرای طرح دوچرخه سواری در داخل پردیس دانشگاه علوم پزشکی خبر داد.
دکتر پرویز قزلباش ضمن خرسندی از برگزاری این المپیاد لزوم توجه به نقش ورزش در موضوع سلامت خبر خوشحال کننده‌ای برای دانشجویان داشت.
وی با بیان اینکه دانشگاه در تدارک و برنامه‌ریزی برای اجرای طرح دوچرخه سواری در داخل پردیس دانشگاهی است که با ایجاد امکانات لازم این طرح در پردیس اجرا می‌شود، ابراز امیدواری کرد: دانشجویان با استفاده از این امکان تحرک لازم برای تامین سلامت را داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی افزود: این حداقل کاری است که می‌توانیم در راستای توجه به ورزش و نقش آن در سلامت داشته باشیم.
با وجود شرایط جوی غیرعادی حضور شرکت کنندگان، دانشجویان و مسئولان، استقبال مناسب از مراسم را نشان می‌داد و هیجان و شور در سالن افتتاحیه اولین دوره این المپیاد را گرم و لذت بخش کرد.
اولین المپیاد ورزشی دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه ها، مراکز و موسسات آموزش عالی استان زنجان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی
در سالن شهید نوری واقع در پردیس اصلی دانشگاه درحالی برگزار شد که در بیرون از سالن، برف نابهنگام بهاری، در اولین روزهای دومین ماه بهار، همه را غافلگیر کرده بود.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 495 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2946 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر