:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: برنامه های سومین روز هفته سلامت 98 در شهرستان طارم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۳ |

دیدار با امام جمعه شهرستان در
برنامه های سومین روز هفته سلامت 98 در شهرستان طارم
به گزارش وب دا – زنجان،سومین روز هفته سلامت که با شعار مشارکت اجتماعی و سلامت نامگذاری شده است .دکتر ارشد بهرامی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان طارم و مهندس جعفر مطهری رئیس مرکز بهداشت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان طارم با فرماندار شهرستان طارم مهندس صفری و امام جمعه شهرستان حاج آقا صادقی پور دیدار نمودند.
دراین دیدار صمیمی، دکتر بهرامی گزارشی از برنامه های هفته سلامت را بازگو نمود و از حمایتهای فرماندار  ساعی و امام جمعه تشکر و قدر دانی نمود
.در ادامه، مهندس مطهری، در خصوص شاخص های حوزه سلامت و نحوه خدمات رسانی سامانه سیب به هموطنان عزیزازجمله نظام ارجاع و همچنین از آمارو شاخص ،گزارش مبسوطی ازتوفیقات حوزه سلامت را ارائه نمودند. در این برنامه مهندس صفری فرماندار شهرستان طارم از تلاشگران عرصه سلامت تقدیر و تشکر نمودند و آنان را همانند سربازان گمنام امام زمان ( عج ) دانستند.و از راه اندازی پروژه های بهداشتی که رضایت مردم را در پی داشته است ابراز خرسندی نمودند و نقش محوری بهورزان را در خانه های بهداشت یکی از مهمترین گامهای  موثر درحوزه سلامت برشمردند.و همچنین حاج آقا صادقی پور امام جمعه محترم شهرستان طارم یکی از موفقیت های نظام جمهوری اسلامی وهمچنین دولت یازدهم ودوازدهم ارتقاء بهداشت واجرای  طرح تحول سلامت یادنمودند. ایشان به اهمیت آموزش های لازم برای آسیب های مواد مخدر در بین جوانان را از مسئولین مربوطه خواستار و از زحمات کارکنان بهداشت درمان تقدیر و تشکر نمودند.و در پایان برنامه های امروز، پیام لوح تبریک و تقدیر ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی زنجان توسط دکتر بهرامی سرپرست شبکه ومهندس مطهری رئیس مرکز بهداشت به امام جمعه و فرماندار محترم اهداء نمودند.
سایرنامه های روزسوم:
برگزاری همایش "مشارکت اجتماعی وسلامت" باحضور سفیران سلامت وجمعی ازدهیاران به منظور توانمندسازی گروههای هدف درسالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان طارم
برگزاری کلاسهای آموزشی با عناوین آشنایی با اختلالات روانپزشکی و پیشگیری و کاهش آسیب سوء مصرف مواد مخدر جهت دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرستان طارم
جشن سلامت درمهدها ی کودک باشعار "دندان سالم من"
کلاس آموزش با عنوان تغذیه سالم  و  تخمدان پلی کستیک  برای دانش آموزان دختر  دبیرستان حجاب شهرآببر
برگزاری جشنواره غذای سالم در مرکز درام  واهداء جوایز به 3نفراز شرکت کنندگان برتر
برگزاری کلاس آموزشی با موضوع  ایدز در دانشگاه پیام نور شهرآببر
آموزش تغذیه سالم و مکمل یاری برای دانش آموزان روستای جزلا وزاچکان.
برنامه آموزشی در زمینه کم کاری تیروئید و PKU ، پیشگیری از فشار خون بالا و غربالگری دوران بار داری در شهر چورزق.
برگزاری همایش های پیاده روی درروستاهای دستجرده ،تشویر،گیلوان

دفعات مشاهده: 110 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر