:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: قدردانی از اقدامات بهداشتی و درمانی شهرستان ایجرود در خطبه های نماز جمعه شهرستان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۶ |

قدردانی از اقدامات بهداشتی و درمانی  شهرستان ایجروددر خطبه های نماز جمعه شهرستان
 در ششمین روز از هفته سلامت با شعار "مراقبت های اولیه بهداشتی راهی بسوی پوشش همگانی سلامت " دکتر کرمی پیش از خطبه های نماز جمعه مطالبی پیرامون نظام تحول سلامت ، نظام ارجاع و افزایش رضایتمندی مردم و گزارش عملکرد شبکه بهداشت و درمان  و بیمارستان ایثار  در این راستا ، عنوان کرد.   امام جمعه شهرستان نیز در خطبه های نماز جمعه با اشاره به اهمیت سبک زندگی سلامت محور در پیشگیری از بیماری ،  از تلاش های همکاران  شبکه بهداشت و درمان جهت ارتقاء سلامت جامعه تشکر نمود.
 در ادامه امام جمعه ، فرماندار ، رئیس شبکه بهداشت و درمان ایجرود  و جمعی از مسئولین شهرستان از غرفه های  ایستگاه سلامت بازدید کردند.
همچنین امروز مابین دو نماز از سه نفر از نمازگزاران که بهترین  BMI و فشار خون را داشتند با اهدای هدایایی به رسم یادبود توسط امام جمعه، فرماندار و رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود تجلیل به عمل آمد.

سایر برنامه ها

1. حضور کارکنان شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان ایثار همراه با سایر اقشار جامعه در نماز جمعه  عبادی – سیاسی شهرستان ایجرود
  2. برپایی غرفه های سلامت (بهداشت دهان و دندان، نظام ارجاع ، تغذیه سالم، پیشگیری از دخانیات ،  بیماریهای واگیر و غیر واگیر ) با همکاری فوریت های پزشکی و شبکه بهداشت در نماز جمعه  شهرستان  با  ارائه خدماتی از قبیل سنجشBMI  ، کنترل فشارخون و قندخون ،  اطلاع رسانی و توزیع پمفلت
  3. برگزاری جلسه آموزشی با عنوان ترویج فرهنگ سلامت با حضور روحانیون شهرستان