دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۴ |

باحضور وزیر بهداشت، در مان و آموزش پزشکی؛
۵۰ پروژه بهداشتی - درمانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان افتتاح و بهره‌برداری می‌شود
باحضور وزیر بهداشت ۵۰ پروژه بهداشتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان افتتاح و بهره‌برداری می‌شود.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، دکتر سعید نمکی عصر شنبه چهاردهم اردیبهشت ۱۳۹۸ در سفر دو روزه به استان زنجان، ۵۰ پروژه بهداشتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان را افتتاح خواهد کرد.

مشخصات پروژه‌های افتتاحی:
  1. افتتاح ۴۴ پروژه در حوزه بهداشت از طریق ویدیوکنفرانس با اعتبار بالغ بر ۲۲ میلیارد تومان شامل: ۲۲ واحد خانه بهداشت، ۸ واحد پایگاه سلامت شهری، ۸ واحد پانسیون پزشک، ۳ واحد مرکز خدمات جامع سلامت شهری و ۳ واحد مرکز خدمات جامع سلامت روستایی
  2. ۱۱ دستگاه آمبولانس پیشرفته تحویل جدید با اعتبار بالغ بر ۱۱ میلیارد تومان
  3. اطاق عمل پیشرفته جراحی ارتوپدی و جراحی مغز و اعصاب با اعتبار بالغ بر ۳ میلیاردتومان
  4. آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه با اعتبار قریب بر یک میلیاردتومان
  5. مرکز تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری مامایی زنجان با اعتبار تجهیز قریب ۲۰۰ میلیون تومان
  1. مجتمع خدمات سلامت شهر دندی مساحت ۱۳۶۶مترمربع زیربنا در ۳ طبقه با اعتبار ساخت و تجهیز قریب ۵ میلیارد تومان
  2. در این سفر پرخیر و برکت بازدید از پروژه ساختمان مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان زنجان با هزینه‌ای بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال، کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی شفیعیه، یکی از بزرگترین کلینیک‌های کشور با اعتبار بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان، مرکز تامین و توزیع واکس و مواد بیولوژیک شمال‌غرب کشور، برنامه نظام ارجاع الکترونیکی پزشک خانواده و مرکز خدمات جامع سلامت قره‌گل ماهنشان نیز انجام خواهدشد.
  3. از دیگر برنامه‌های این سفر، گلباران مزار شهید گمنام در پردیس اصلی دانشگاه و دیدار با مقامات ارشد استان خواهدبود.
  1. قریب ۵۰۰ میلیون تومان هزینه تجهیز و ساخت
  2. بیش از ۵۰۰/۱۶ مترمربع ایجاد و توسعه فضاهای فیزیکی، بهداشتی و درمانی

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 523 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر