دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

اولین جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه و پدافند غیرعامل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۴ |

اولین جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه و پدافند غیرعامل
با ارائه گزارشی از برنامه‌های آمادگی و برنامه‌ریزی جهت پیشگیری، نحوه پاسخ و مدیریت حوادث برگزارشد
اولین جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه و پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی زنجان با ارائه گزارشی از برنامه‌های آمادگی و برنامه‌ریزی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان جهت پیشگیری، نحوه پاسخ و مدیریت حوادث برگزارشد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، صبح دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ کارگروه تخصصی بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه و پدافند غیرعامل استان باحضور رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، معاونین و مدیران دانشگاه و روسای شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌ها در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه با ارائه گزارشی از برنامه‌های آمادگی و برنامه‌ریزی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان جهت پیشگیری، نحوه پاسخ و مدیریت حوادث برگزارشد.
دکتر اصغر جعفری روحی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان زنجان در این جلسه ضمن بیان بحران‌ها و حوادث ابتدای سال ۱۳۹۸، به تشریح لزوم آمادگی و برنامه‌ریزی جهت پیشگیری، نحوه پاسخ و مدیریت حوادث در دانشگاه علوم پزشکی و بازیابی پس از بحران پرداخت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز بابیان اینکه این جلسات باید با فاصله کمتری برگزار شود اظهارداشت: در همه عرصه‌های حوزه سلامت باید آمادگی داشته باشیم و دوستان حساسیت بیشتری به این موضوع قائل شوند.
دکتر پرویز قزلباش افزود: این موضوعات مسائل جدی هست و نباید نسبت به آنها بی‌توجه باشیم و همکاران باید این موضوعات را پیگیری کنند.
وی تاکیدکرد: در شرایط موجود کشور باید اولویت را باتوجه به شرایط اقتصادی کشور، استان و دانشگاه در نظرگرفت و در شرایط موجود با تمام توان کارها را پیش برد.
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان بیان داشت: باتوجه به شرایط فعلی استان و کشور در حوزه‌های سلامت، بحران و حساسیت موضوع آمادگی در بحران باید در اولویت قرارگیرد.
به گفته دکتر قزلباش نقش آموزش در رابطه با پیشگیری، در پاسخ و برجسته نمودن اهمیت و افزایش حساسیت و پیگیری کارکنان دانشگاه بسیارمهم بوده و با آموزش و صرف هزینه‌ای اندک می‌توان آمادگی و مشارکت مجموعه را افزایش داد و از شرایط موجود به عنوان یک فرصت استفاده نمود.
مسئول مرکز مدیریت بحران (EOC) و کارشناس دبیرخانه کارگروه سلامت در حوادث غیرمترقبه و پدافند غیرعامل بر اهمیت برنامه پاسخ در بحران (EOP)، موضوع و اجرایی‌شدن دقیق دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها از طرف وزارت بهداشت و درمان تاکیدنمود.
مسعود اسماعیلی در ادامه بر لزوم به روزرسانی و ارسال فرم‌های مرتبط با ساماندهی فرماندهی بحران در بازه‌های زمانی مقرر، برگزاری حداقل دو کمیته مدیریت خطر و بلایا در هر فصل در کارگروه‌های ذیل مجموعه اصلی دانشگاه و ارسال صورت‌جلسات مربوط به مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی تاکیدنمود.
دکتر سیدمهدی حسینی رییس بیمارستان رازی ماهنشان نیز ضمن بیان تجربیات بارندگی‌های اخیر و احتمال سیل در این شهرستان با توجه به خطرپذیری مرکز قره گول که در مجاورت رودخانه قراردارد، به شرح اقدامات انجام شده و اعلام آماده باش پرداخت.
دکتر محمدرضا صائینی در این جلسه اظهارداشت: مراکز بهداشتی از نظر وقوع سیل در خطر نمی‌باشند ولی ساخت خانه‌های بهداشتی و در دسترس بودن برای مراجعه کنندگان ازجمله مادران باردار و مراجعه نوزادان جهت واکسیناسیون، یک اصل مهم می‌باشد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان همچنین به بیان برنامه‌های مدیریت خطر و بلایا در واحدهای بهداشتی، شاخص‌های منتخب مدیریت بلایا در حوزه‌های بهداشت و آموزش خانوارها برای آمادگی در بلایا پرداخت.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 266 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2946 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر