دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ازمرکز آموزشی در مانی شهیدبهشتی بازدید کرد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۶ |

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ازمرکز آموزشی در مانی شهیدبهشتی بازدید کرد
به گزارش وب دا - زنجان ؛  دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان زنجان با همراهی دکتر مهراسبی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکترسرداری مسئول اجرائی رئیس دانشگاه چهارشنبه 25 اردیبهشت با حضور درمرکز آموزشی درمانی ، روانپزشکی شهید دکتر بهشتی از بخش جدید الاحداث اورژانس و اطلاعات داروئی ، انبار دارویی ، داروخانه و ساختمان قدیمی ( شیروانی ) بازدید نمودند .
در این بازدید پیرامون موضوع سیستم سرمایشی و گرمایشی اورژانس و تهیه دستگاه   CR برای رادیولوژی و افتتاح واحد rTMS و در خصوص بازسازی ورودی اورژانس بحث و تبادل نظر گردید.

دفعات مشاهده: 253 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2961 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 78 کاربر