دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

با حضور نمایندگان دستگاههای اجرائی استان؛ جلسه هماهنگی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا تشکیل شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۶ |

با حضور نمایندگان دستگاههای اجرائی استان؛
جلسه هماهنگی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا تشکیل شد

درراستای اجرای بهتر و پوشش حداکثری برنامه طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در استان، جلسه هماهنگی روز پنجشنبه، تاریخ 26اردیبهشت با حضور نمایند گان دستگاههای اجرائی استان در سالن اجتماعات معاونت بهداشت تشکیل شد .
      به گزارش وب دا –زنجان ؛  بیماری پرفشاری خون اولین عامل خطر مرگ و میر و ناتوانی در جهان و ایران است. این عامل خطر تا حدود زیادی قابل پیشگیری و البته قابل کنترل می باشد. متاسفانه میزان آگاهی مردم از این بیماری پایین و نیمی از افراد جامعه از بیماری خود مطلع نمی باشند. لذا به منظور کنترل این عامل خطر، بسیج ملی کنترل فشارخون بالا از تاریخ 27/2/98 در کشور اجرا خواهد شد و در راستای اجرای بهتر و پوشش حداکثری برنامه طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در استان، جلسه هماهنگی روز پنجشنبه، تاریخ 26اردیبهشت با حضور نمایند گان دستگاههای اجرائی استان در سالن اجتماعات معاونت بهداشت تشکیل شد .
دکتر صائینی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان در این جلسه بیماری های غیر واگیر را  پیچیده و با برنامه ریزی سخت و دشوار دانسته و افزود: یکی از بیماری های غیر واگیر سکته های مغزی و قلبی است که ۴۴  درصد از افراد از سکته مغزی و قلبی می میرد که تاثیر تغذیه و رژیم غذایی و فعالیت بدنی استرس ها و فشارهای روحی و روانی در آن تاثیر دارد .
وی با بیان اینکه حوزه بیماریهای غیر واگیرحوزه بسیار وسیعی است؛ گفت: درهمین راستا وزارت بهداشت کمپین فشارخون را به دستور رئیس‌جمهور باهمکاری همه دستگاه‌های اجرایی راه اندازی نموده و افرادی که درجامعه بالای ۳۰ سال و مادران باردار را در هر گروه سنی قرار دارند هستنداز لحاظ پرفشاری خون مشخص کنیم و غربالگری کنیم.
وی با بیان اینکه 60 درصد از افراد مبتلا به این بیماری از بیماری خود  اطلاعی ندارند افزود: همه باید کمک کنیم تا این فرهنگ را در جامعه جا بیندازیم ، هدف این است که ۱۰۰ درصد جامعه  این  طرح را قبول کنید و تا آنجا که می توانیم تمام افراد با پرفشاری خون شناسایی شوندو  نتایج آن نیز در آینده مشخص خواهد شد، این برنامه نیز مانند واکسیناسیون فلج اطفال که با موفقیت انجام شدبا موفقیت  به پایان خواهرسید و در آینده نزدیک شاهد خواهیم بود که مراجعین از بابت سکته مغزی بیمارستانها کاهش یابد و امیدواریم با همراهی همه دستگاه های اجرایی کار به صورت فوق‌العاده انجام شود، و مردم یک زندگی با کیفیت را تجربه کنند .

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 217 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2946 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر