:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: آموزش
:: بسیج ملی کنترل فشار خون
:: ماه رمضان
:: اطلاعیه و جدول زمان بندی فعالیت های مربوط به متقاضیان مهمانی و انتقال سال تحصیلی 99-98
:: مدیریت خشم (قسمت پنجم)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: افراد بالای ۳۰ سال هر ۶ ماه یکبار فشارخون خود را کنترل کنند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۷ |

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
افراد بالای ۳۰ سال هر ۶ ماه یکبار فشارخون خود را کنترل کنند
در آستانه اجرای برنامه بسیج ملی کنترل فشارخون در سراسر کشور؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان قبل از خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه مطالبی درخصوص طرح کنترل فشارخون ارائه نمود.
پایگاه خبری و اطلا‌ع‌رسانی وب‌دا _ زنجان، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان در خطبه‌های قبل از نمازجمعه امروز اظهارداشت: ۳۰ درصد موارد بیماری فشارخون بالا با علائمی ازقبیل سرگیجه بروز می‌کند که این موضوع بیانگر آن است که عموم مردم به این مهم باید توجه داشته باشند.
دکتر محمدرضا صائینی افزود: بیش از ۵۰ درصد مردم از ابتلا به بیماری فشارخون بالا اطلاعی ندارند و افرادی که نسبت به بیماری خود آگاهی دارند، ۵۰ درصد آنان درمان صحیح دریافت نمی‌کنند که این مهم مشکلاتی را به دنبال دارد.
دبیر ستاد اجرایی برنامه بسیج ملی کنترل فشارخون استان زنجان با بیان اینکه بیماری فشارخون بالا بسیارمهم بوده و فرد مبتلا باید ابتدا درمان صحیح با اصلاح سبک زندگی را در برنامه کاری خود داشته باشد تصریح کرد: اثبات شده که اگر فردی موارد یادشده را رعایت کند، می‌تواند ۵۰ درصد بیماری را کنترل کند.
رییس مرکز بهداشت استان زنجان افزود: بر این اساس افراد برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری باید از مصرف غذاهای مضر، استعمال دخانیات و مصرف الکل اجتناب و با فعالیت بدنی روزانه (حداقل نیم ساعت تا یکساعت) از ابتلا به این بیماری دوری کنند.
وی خاطرنشان کرد: بررسی‌ها در جامعه نشانگر این است که هم‌اکنون ۳۰ درصد مردم بالای ۳۰ سال فشارخون بالا دارند که این رقم در سنین بالای ۵۰ سال به ۶۰ و بالای ۷۰ سال به ۸۰ درصد می‌رسد که این مهم بیانگر آن است که این بیماری با افزایش سن ارتباط دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهارداشت: متاسفانه زندگی شهرنشینی موجب شده عموم مردم از بحث سلامتی غافل شده‌اند و لازم است افراد برای حفظ سلامتی خود به ویژه افراد بالای ۳۰ سال یکبار در طول سال نسبت به کنترل بیماری فشارخون اقدام کنند.
دکتر صائنیی به افرادی که دچار بیماری هستند توصیه کرد به طور منظم و مرتب جهت کنترل فشارخون تحت نظارت و مراقبت پزشک باشند و همچنین مراقب مصرف درست داروهایشان نیز باشند.
دبیر ستاد اجرایی برنامه بسیج ملی کنترل فشارخون استان زنجان بیان داشت: نکته مهم این است، فردی که از سبک زندگی سالم پیروی می‌کند نه تنها دچار فشارخون نمی‌شود بلکه از مشکلات بیماری‌های قلبی عروقی، سکته‌های مغزی و قلبی و سایر بیماری‌ها مثل سرطان و دیابت نیز در امان می‌ماند.
رییس مرکز بهداشت استان زنجان با بیان اینکه برنامه طرح ملی فشارخون از فردا در سراسر کشور آغاز می‌شود و تا ۱۵ تیرماه ادامه دارد تصریح کرد: این طرح از فردا تا آخر ماه مبارک رمضان بیشتر در حوزه اطلاع‌رسانی و آموزش انجام می‌گیرد.
وی ادامه داد: بعد از ماه مبارک رمضان و از هجدهم خردادماه تا ۱۵ تیرماه این طرح به صورت عملیاتی در کلیه مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت و مراکز سیاری که در مراکز تجمعی مردم قراردارند انجام خواهدشد و البته افراد از فردا هم می‌توانند با مراجعه به این مراکز بهداشتی درمانی خدمات دریافت کنند و از بابت دریافت خدمات نیز هیچ محدودیتی وجود ندارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار امیدواری کرد: تمام افراد بالای ۳۰ سال و تمام افرادی که به هر نحوی دچار بیماری کلیوی و فشارخون هستند و خانم‌های باردار با مراجعه به این مراکز و ایستگاه‌های ثابت و سیاری که در این راستا در استان فراهم خواهدشد به صورت رایگان خدمات بهداشتی درمانی و مشاوره دریافت کنند.
به گفته دکتر صائینی هدف از اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون در استان کنترل صددرصدی فشارخون مردم می‌باشد تا با آگاهی، کنترل و درمان بیماری فشارخون شاهد کاهش بروز بیماری‌هایی ازجمله سکته‌های قلبی، مغزی و مرگ‌های ناگهانی و... ، باشیم.

دفعات مشاهده: 58 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code