:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: آموزش
:: بسیج ملی کنترل فشار خون
:: ماه رمضان
:: اطلاعیه و جدول زمان بندی فعالیت های مربوط به متقاضیان مهمانی و انتقال سال تحصیلی 99-98
:: مدیریت خشم (قسمت پنجم)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: کمیته بین بخشی هماهنگی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۷ |

در شهرستان ایجرود برگزارشد؛
کمیته بین بخشی هماهنگی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا
باحضور امام جمعه شهرستان ایجرود کمیته بین بخشی هماهنگی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در شهرستان ایجرود برگزارشد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۸ کارگاه آموزشی اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در ایجرود باحضور امام جمعه شهرستان، سرپرست شبکه بهداشت، سرپرست مرکز بهداشت، روسای ادارات و کارشناسان واحدهای ستادی در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان ایجرود برگزارشد.
در ادامه برنامه‌های این روز کارگاه کنترل فشارخون برگزارشد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان ایجرود در این کارگاه با تاکید براینکه طرح ملی کنترل فشارخون به منظور شناسایی، آگاه بخشی و درمان به موقع بیماران هدف‌گذاری شده است، اظهارداشت: شناسایی به موقع بیماران می‌تواند در پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی نقش مهمی داشته باشد.
دکتر عین‌اله کرمی افزود: افزایش دقت در اندازه‌گیری با کالیبره کردن ابزار کار و نیز صبر و حوصله بیشتر از پیش نیروهای محیطی در اجرای این طرح حائز اهمیت است.
وی مصرف غیرمتعارف نمک، استرس و چاقی را از عوامل ابتلا به فشارخون دانست و خاطرنشان کرد: شناسایی به موقع بیماران می‌تواند در پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی نقش مهمی داشته باشد.
مهندس مجید رضوانی‌فرد سرپرست مرکز بهداشت ایجرود نیز با تاکید بر رعایت جدول زمان‌بندی ارائه شده به واحدهای محیطی، افزود: عملکرد واحدهای محیطی منظم و به صورت روزانه مورد بررسی قرار می‌گیرد تا با رعایت دستورالعمل‌های ابلاغی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در شهرستان ایجرود در بازه زمانی کوتاه با پوشش بالا انجام شود.
در این کارگاه آموزشی یک‌روزه دکتر وحید توپچی خسروشاهی متخصص قلب و عروق به مواردی درخصوص تشخیص بیماری بر مبنای فشارخون اندازه‌گیری شده اشاره و در مورد خطرات افزایش فشار خون، نوع داروهای تجویزی و عوامل موثر بر افزایش فشارخون توضیحات لازم را ارائه کرد.

دفعات مشاهده: 25 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code