:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: بازدید معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان از طرح بسیج کنترل فشارخون ملی
:: حضور و شرکت فعال کارشناسان شبکه بهداشت و درمان خدابنده در جلسه شورای بهداشت بخش سجاسرود
:: اندازه گیری فشارخون کارکنان دولت
:: طرح ملی بسیج کنترل فشارخون
:: جلسه هماهنگی انجام برنامه های هفته ملی بدون دخانیات شبکه بهداشت و درمان خدابنده
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: خبرنگاران زنجانی به کمپین بسیج ملی کنترل فشارخون استان زنجان پیوستند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱ |

خبرنگاران زنجانی به کمپین بسیج ملی کنترل فشارخون استان زنجان پیوستند
در راستای پویش ملی کنترل فشارخون در کشور، خبرنگاران زنجانی در نشست خبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان به کمپین بسیج ملی کنترل فشارخون استان زنجان پیوستند.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، خبرنگاران زنجانی در نشست خبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان که ظهر سه‌شنبه سی‌ام اردیبهشت ماه برگزارشد، به کمپین بسیج ملی کنترل فشارخون استان زنجان پیوستند.
امروزه، فشارخون بالا یکی از مهمترین مشکلات سلامت عمومی و رو به گسترش در سطح دنیا بالاخص در کشورهای درحال توسعه به علت شیوع بالای آن و ارتباط با بیماری قلبی عروقی می‌باشد.
در جهان یک میلیارد نفر مبتلا به فشارخون بالا وجود دارد و ۱۰/۴ میلیون نفر در سال در اثراین بیماری فوت می‌کنند.
پیش بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۵ شیوع فشارخون بالا ۶۰% افزایش یابد و به ۱/۵میلیارد نفر برسد.
 فشارخون بالا یکی از عوامل خطر مهم سکته‌های قلبی و مغزی است و در دنیا حدود ۶۲ % بیماری عروق مغزی و ۴۹% بیماری ایسکمیک قلبی منتسب به فشارخون بالا می‌باشد.
بیماری فشارخون بالا، اصلی‌ترین عامل خطر قابل تغییر برای ناتوانی و مرگ و میر زودرس ناشی از بیماری‌های قلبی، بیماری‌های مزمن کلیه و سکته‌ مغزی در جهان و ایران است.
از میان حدود ۱۶ میلیون بیمار در ایران، فقط نیمی از آنان از بیماری خود اطلاع دارند و فقط نیمی از بیماران برای کنترل بیماری خود دارو دریافت می‌کنند.
از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۶، شیوع پرفشاری خون در ایران، حدود ۳ برابر شده است.
بحث ژنتیک (ارثی)، سبک زندگی ناسالم (کم تحرکی)، تغذیه ناسالم (مصرف بیش از حد نمک، چربی و ...) استعمال دخانیات، استرس، دیابت و ... ازجمله عوامل موثر در ابتلا به فشارخون بالا است.
شعار بسیج ملی کنترل فشارخون " فشارخون: بدانیم و اقدام کنیم ..." است و از ۲۷ اردیبهشت‌ماه (مصادف با روز جهانی فشارخون) تا ۱۵ تیرماه سال‌جاری در دو مرحله آموزش و اطلاع‌رسانی (۲۷ اردیبهشت تا پایان برنامه) و مرحله غربالگری (۱۷ خرداد تا ۱۵ تیرماه سال‌جاری) برگزار و البته از تاریخ ۲۸ اردیبهشت‌ماه غربالگری در واحدهای بهداشتی به کلیه مراجعین گروه هدف انجام می‌شود.
این طرح با هدف افزایش نسبت شناسایی و شروع مراقبت و درمان در بیماران مبتلا به فشارخون بالا و افزایش آگاهی جامعه نسبت به عوامل خطر، پیامدها و اهمیت تشخیص زودرس و کنترل فشارخون بالا برگزار می‌شود.
اندازه‌گیری فشارخون افراد ۳۰ سال و بالاتر، شناسایی افراد با احتمال ابتلا به فشارخون بالا، شروع مراقبت فشارخون در افرادی که فشارخون بالا داشته‌اند، افزایش آگاهی افراد ۳۰ سال و بالاتر از عوامل خطر اصلی فشارخون بالا، افزایش آگاهی بزرگسالان ۳۰ سال و بالاتر از پیامدهای اصلی فشارخون بالا (سکته قلبی، مغزی و...) و افزایش آگاهی بزرگسالان ۳۰ سال و بالاتر از میزان طبیعی فشارخون از دیگر اهداف طرح کنترل فشارخون است.
گروه‌های هدف طرح کنترل فشارخون، تمام افراد ۳۰ سال و بالاتر، بیماران کلیوی در هر سنی و زنان باردار هستند .
مکان‌های اجرای برنامه غربالگری و مراقبت در شهرها: پایگاه‌های سلامت برای ارزیابی، مراکز خدمات جامع سلامت شهری برای پذیرش ارجاعات، بیمارستان‌های دولتی و خصوصی برای ارزیابی و پذیرش ارجاعات، درمانگاه‌های دولتی و خصوصی برای ارزیابی و پذیرش ارجاعات، مطب‌های پزشکان همکار، مراکز تجمعی: از قبیل مساجد، اماکن زیارتی، محل اقامه نماز جمعه، فرودگاه، پایانه‌های مسافری، میادین و ....، کارگاه‌ها و کارخانه‌ها، سازمان‌ها و ادارات دولتی و خصوصی، مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان‌های تحت پوشش و ادارات و سازمان‌ها (مراکز نظامی و انتظامی ارتش و سپاه، شهرداری‌ها و ...)
مکان‌های اجرای برنامه غربالگری و مراقبت در روستاها :خانه‌های بهداشت برای ارزیابی، مراکز خدمات جامع سلامت روستایی برای پذیرش ارجاعات، سایر مراکزی که امکان حضور مردم را فراهم کند از قبیل مدارس، مساجد، اماکن زیارتی، نماز جمعه و نظایر آن که توسط ستادهای استانی و شهرستانی و شورای روستا تعیین میشوند
 در کنار پویش، یک سایت خوداظهاری نیز وجود دارد که افراد با ثبت نام در سایت به این پویش ملی کمک می‌کنند و همچنین افردای که راغب هستند می‌توانند اطلاعات شخصی خود را در این سایت ثبت و ضبط کنند.
دفعات مشاهده: 50 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code