:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: بازدید معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان از طرح بسیج کنترل فشارخون ملی
:: اندازه گیری فشارخون کارکنان دولت
:: طرح ملی بسیج کنترل فشارخون
:: جلسه هماهنگی انجام برنامه های هفته ملی بدون دخانیات شبکه بهداشت و درمان خدابنده
:: جلسه هماهنگی انجام برنامه های هفته پیشگیری از سوء مصرف مواد در شبکه بهداشت و درمان خدابنده
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: تاکید بر اجرای برنامه کنترل فشارخون و ثبت مستندات لازم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱ |

تاکید بر اجرای برنامه کنترل فشارخون و ثبت مستندات لازم
معاون فنی مرکزبهداشت استان زنجان در کمیته آموزشی بسیج ملی کنترل فشارخون با اشاره به اهمیت بسیج ملی کنترل فشارخون به دقت لازم در اجرای برنامه و ثبت مستندات لازم با توجه به ارزشیابی از برنامه‌ها تاکید داشت.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، دکتر داوود رحمانی سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸ در کمیته آموزشی بسیج ملی کنترل فشارخون که باحضور رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت، رئیس کمیته آموزش بسیج ملی کنترل فشارخون و اعضای استانی کمیته آموزشی این طرح، کارشناسان مسول غیرواگیر شهرستان‌ها، کارشناسان مسول آموزش سلامت و مدیر مرکز آموزش بهورزی در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد، به دقت لازم در اجرای برنامه و ثبت مستندات لازم با توجه به ارزشیابی از برنامه‌ها تاکید داشت.
دکتر قوام ضمن تاکید بر لزوم آموزش کلیه سنجشگران این طرح و صدور گواهی آموزشی برای تمامی سنجشگران، آموزش کلیه گروه‌های هدف در تمام طول دوره اجرای طرح را ضروری دانست.
دکتر علی صیدی رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت نیز به مواردی که باید در محل‌های غربالگری سنجش فشار خون رعایت شوند اشاره کردند.
در این جلسه به بررسی برنامه کنترل فشارخون و مسائل مربوط به نحوه آموزش، اجرا و نظارت این طرح پرداخته شد.

دفعات مشاهده: 59 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code