:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: بازدید معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان از طرح بسیج کنترل فشارخون ملی
:: اندازه گیری فشارخون کارکنان دولت
:: طرح ملی بسیج کنترل فشارخون
:: جلسه هماهنگی انجام برنامه های هفته ملی بدون دخانیات شبکه بهداشت و درمان خدابنده
:: جلسه هماهنگی انجام برنامه های هفته پیشگیری از سوء مصرف مواد در شبکه بهداشت و درمان خدابنده
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: تدوین پروتکل درمانی خدمات تخصصی سطوح ۲ و ۳ برای بیماران شناسایی شده در بسیج ملی کنترل فشارخون ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲ |

معاون درمان وزارت بهداشت خبر داد:
تدوین پروتکل درمانی خدمات تخصصی سطوح ۲ و ۳ برای بیماران شناسایی شده در بسیج ملی کنترل فشار خون

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه پویش بسیج ملی کنترل فشارخون با هدف آگاهی مردم و شناسایی افراد مبتلا به فشارخون بالا در کشور آغازشده است، گفت: دستورالعمل اجرایی این پویش به تمامی دانشگاه‌ها ابلاغ شده و مرحله‌ اجرایی آن نیز از ۱۷ خردادماه سال‌جاری آغاز می‌شود.
به گزارش وبدا، دکتر جان بابایی در این خصوص افزود: تمامی مراکز درمانی دولتی، خصوصی و نیز کلینیک های ویژه دولتی کشور برای اجرای این طرح اعلام آمادگی کرده اند و تاکنون بیش از ۹۰۰ مرکز برای ارائه خدمات تخصصی تر در سطوح ۲ و ۳ به بیماران شناسایی شده  اعلام آمادگی کرده اند. این مراکز به صورت دائمی پذیرنده بیماران مبتلا به فشار خون بالا و در سطوح تخصصی ۲ و ۳ خواهند بود.
وی ادامه داد: اجرای طرح در مطب ها، با صلاحدید سازمان نظام پزشکی انجام می شود.
معاون درمان وزارت بهداشت تایید کرد: پروتکل درمانی خدمات تخصصی سطوح ۲ و ۳ برای بیماران شناسایی شده در بسیج ملی کنترل فشار خون در معاونت درمان و پروتکل مراجعات به سطح اول نیز با همکاری معاونت بهداشت تدوین شده است.
دکتر جان بابابی با بیان اینکه حدود ۱۰۰ هزار پرستار جهت اجرای این طرح در مراکز درمانی اعلام آمادگی کرده اند اظهار داشت: در مراکز درمانی، حداقل ۱ پرستار در هر شیفت موظف به اجرای طرح غربالگری است و این عملکرد به عنوان ساعت موظفی وی لحاظ می شود.
وی افزود: در بیمارستان هایی با ازدحام بالا و لیست های انتظار طولانی تر تعداد افراد غربالگر براساس نیاز افزایش خواهد یافت. اما در مجموع دانشگاه ها موظفند لیستی ۶۰ نفره و شیفت بندی شده از پرستاران غربالگر طی یک ماه‌ اجرای پویش را به دانشگاه خود ارائه دهند. در بیمارستان های تک تخصصی زنان نیز غربالگری توسط ماما صورت خواهد گرفت.
دکتر جان بابایی در ادامه گفت: همچنین در هر دانشگاه نیز ساختاری مجازی به صورت آبشاری مشخص می شودکه در آن یک نفر به عنوان نماینده دانشگاه، یک نفر به عنوان نماینده علمی و یک نفر به عنوان مدیر پروژه در هر بیمارستان مشخص خواهد شد.
وی بیان کرد: بسته بعدی آموزش و هماهنگی با مراکز خواهد بود تا در  ۱۷ خرداد که فاز اجرایی عملا آغاز خواهد شد، مراکز با آمادگی کامل اقدام کنند.
دکتر جان بابایی در پایان تاکید کرد: عدم شناسایی به موقع افراد مبتلا به پرفشاری خون، با توجه به بی نشانه بودن این بیماری، سبب ایجاد عوارض جبران ناپذیری مانند سکته های قلبی و مغزی، نارسایی کلیه و بیماری های چشم می شود؛ از همین رو غربالگری افراد و پیشگیری از این عوارض ضروری است.
دفعات مشاهده: 44 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code