دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

امام جمعه زنجان به کمپین بسیج ملی کنترل فشارخون استان زنجان پیوست

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۷ |

امام جمعه زنجان به کمپین بسیج ملی کنترل فشارخون استان زنجان پیوست
در راستای پویش ملی بسیج کنترل فشارخون در کشور، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان به کمپین بسیج ملی کنترل فشارخون استان زنجان پیوست.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، آیت‌اله خاتمی شنبه چهارم خردادماه ۱۳۹۸ بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در امامزاده حضرت سیدابراهیم (ع)، با مراجعه حضوری کارشناسان این طرح جهت اندازه‌گیری فشارخون، به کمپین بسیج ملی کنترل فشارخون استان زنجان پیوست.
امام جمعه زنجان بسیج ملی کنترل فشارخون را طرح خوبی برشمرد و اظهارامیدواری کرد: مردم از برکات این طرح به خوبی بهره‌مند شوند.
نماینده ولی فقیه در استان باتوجه به اطلاع‌رسانی خوبی که در غربالگری فشارخون صورت گرفته، به مردم توصیه کرد در این طرح مشارکت نمایند تا شاهد کاهش و کنترل بیماری‌های غیرواگیر باشیم.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 275 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2977 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر