:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: ازظرفیتهای دانشگاه درامور وقفی وخیریه های حوزه سلامت بازدید شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۲ |
جمعی ازروسای سازمانهای مدیریت و برنامه ریزی و دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 3 آمایشی کشور؛
ازظرفیتهاو توانمندی های دانشگاه وامور وقفی وخیریه های حوزه سلامت استان بازدیدنمودند

جمعی ازروسای سازمانهای مدیریت و برنامه ریزی و دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 3 آمایشی کشور از استانهای کرمانشاه، لرستان، همدان و ایلام؛ روز سه شنبه 21 خردادبا همراهی معاونین و مدیران مجموعه در قالب تور ازظرفیتها و توانمندی های دانشگاه و امور وقفی و خیریه های حوزه سلامت استان زنجان بازدید نمودند.

به گزارش وب دا – زنجان ؛ دراین برنامه بازدید که دکتر علی آقامحمدی مسئول امور اقتصادی دفترمقام معظم رهبری و مشاور ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، دکترعلیرضا بیگلری رئیس سازمان انستیتو پاستور ایران و نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درمنطقه 6 آمایش کشور، دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و رئیس شورای هماهنگی منطقه 6 آمایشی کشور و دکتر طهماسبی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان حضور داشتند با ظرفیتها و امکانات ایجاد شده و توانمندی های بهداشتی و درمانی و آموزشی استان زنجان آشنا شدند.
مهمانان حاضر در استان ضمن بازدید ازمرکزمنطقه ای تامین و توزیع مواد بیولوژیک و مدیریت  پشتیبانی بحران دانشگاه علوم پزشکی زنجان درکلینیک تخصصی و فوق تخصصی شفیعیه نیز حضور یافته و از بخشهای مختلف این مرکز  آشنا شدند.
گروه بازدیدکننده در مرکز آموزشی، درمانی خیرساز حضرت ولی عصر (عج) ازبخشهای مختلف از جمله درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی خیرساز، بخش درمان سکته حاد مغزی(SCU)، بخش خیرساز غربالگری تشخیصی و درمان سرطان، بخش IVF،  بخش رادیو تراپی، بیمارستان 120 تختخوابی بستری سرطان  و فاز دوم بیمارستان ولیعصر (عج)  420 تختخوابی در دست احداث در این مرکز بازدید نمودند .
 و همچنین این گروه در بیمارستان آیت ا... موسوی نیز حضور یافته و از مرکز درمان نازائی(IVF) و همچنین از دانشکده پزشکی زنجان که توسط زنده یاد حاج احمد مهدوی بنیان گزاری شده بازدید نمودند و از بخش ژنتیک و  آزمایشگاه جامع ، دپارتمان سلو لهای بنیادی در دانشکده پزشکی بازدید نمودند .
همچنین در ادامه ضمن آشنائی با پردیس اصلی دانشگاه از کتابخانه مرکزی دانشگاه و از ظرفیت ها و بخش های انجمن خیریه حمایت از بیماران سر طانی مهرانه ، انجمن  خیریه حمایت از بیماران کلیوی و جمعیت حمایت از بیماران مبتلا به ام اس استان نیز بازدید نمودند .

در این برنامه بازدیدمهمانان با حضور درمزار شهیدگمنام  در پردیس دانشگاه به مقام شامخ این شهید بزرگوار ادای احترام کردند.

دفعات مشاهده: 102 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code