:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: در اقدامی نادر زایمان طبیعی پس از سه بار سزارین قبلی در بیمارستان بوعلی سینا انجام شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۲ |

به گزارش وب دا – زنجان ؛ عصر روز دوشنبه 13خرداد مادر باردار س.قنبریان  31 ساله با حاملگی پنجم و 3 بار زایمان سزارین قبلی و یکبار سابقه سقط به بیمارستان بوعلی سینا مراجعه و به دلیل نبود شرایط اعزام به بیمارستان سطح بالاتر  و وجود شرایط اورژانسی، نوزاد پسر خود را در شرایط نادر با زایمان طبیعی توسط تیم مجرب مامایی و زیر نظر دکتر باندرانایکه عماری متخصص زنان و زایمان به دنیا آورد.

چندی پیش نیز به روش زایمان طبیعی، نوزدان دختر دو قلوی مادر باردار 32 ساله مراجعه کننده به بیمارستان بوعلی سینا در حاملگی دوم و با سابقه یک بار سقط جنین، با وزن تقریبی 2/500 کیلوگرم ، توسط خانم دکتر عماری به دنیا آمدند.
دکتر عماری ضمن ابراز خرسندی از این زایمان های نادر و موفق اظهار داشت: در موارد زایمان طبیعی دوقلوها، ممکن است زایمان قل اول به راحتی انجام شود اما مشکلاتی در زایمان قل بعدی بوجود بیاید.
عماری افزود: قرارگیری قل دوم ممکن است مناسب نباشد و سرجنین دوم به سمت پایین نبوده و قسمت پایین بدن قل دوم در لگن قرار بگیرد و همچنین مشکلاتی به خصوص پس از تولد قل اول از قبیل افتادگی ناگهانی بند ناف قل دوم به دنبال پارگی کیسه آب یا جدا شدن ناگهانی جفت رخ دهد.
دکتر فرهادی رییس بیمارستان بوعلی سینا با اشاره به  توجه به سیاست های وزارت متبوع در جهت سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، ابراز داشت تلاش و اقدام متخصص زنان و تیم مامایی این مرکز در جهت زایمان طبیعی قابل تحسین است.
دفعات مشاهده: 48 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code