:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
معاون مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
بهبود کیفیت::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
کنترل عفونت::
اعتبار بخشی::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
امور رفاهی::
اطلاعیه ها::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

:: واژگونی مرگبار اتوبوس با ۲ کشته و۲۳ مصدوم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۴ |
واژگونی یک دستگاه اتوبوس در آزادراه تبریز-زنجان ۲ کشته و ۲۳ مصدوم بر جا گذاشت.
ساعت ۲:۲۲ دقیقه بامداد جمعه در پی تماس با مرکز اورژانس ۱۱۵ استان مبنی بر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در آزاد راه تبریز –زنجان کیلومتر ۴۰ بلافاصله ۱۰ دستگاه آمبولانس از پایگاههای شهری و جاده ای جهت امدادرسانی به محل حادثه اعزام شدند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان با تایید این خبر افزود:همچنین اتوبوس آمبولانس این مرکز که در پایگاه فوریتهای پزشکی سهند واقع در عوارضی اتوبان زنجان تبریزمستقر می باشد نیز جهت ارائه خدمات درمانی پیش بیمارستانی به محل حادثه اعزام شد.
دکتر اصغر جعفری روحی بیان کرد:واژگونی این اتوبوس منجر به مصدوم شدن ۲۳ نفر شد که ۲۰ نفر از آنها توسط اورژانس و پس از اقدامات درمانی پیش بیمارستانی جهت ادامه درمان به بیمارستان آیت اله موسوی زنجان منتقل شدند.۲ نفر از مصدومین از درمان امتناع نموده و ۱ نفر نیز توسط عوامل هلال احمر به مرکز درمانی آیت اله موسوی منتقل شد.
دکترجعفری روحی افزود: متاسفانه ۲ نفر از مسافران این اتوبوس نیز به علت شدت آسیب، در دم و قبل از رسیدن آمبولانس جان خود را از دست دادند.

CAPTCHA code

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center