Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی::
میز خدمت::
مدیریت::
مرکز بهداشت شهرستان::
نظارت بر درمان::
مراکز مشاوره::
واحدهای اداری و پشتیبانی::
واحد IT::
فوریتهای پزشکی::
گزراش عملکرد::
آرشیو اخبار::
مرکز آموزش بهورزی ::
نرم افزار های سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی ::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری ::
پایگاههای خدمات جامع سلامت::
ورزش بانوان::
مدیریت بحران::
با قرآن کریم
لطفا نظر خود را در خصوص وبگاه شبکه بهداشت و درمان ابهر ثبت نمایید.

آدرس:

ابهر، طالقانی جنوبی، خیابان خلیل طهماسبی

تلفن: 35224006-024

نمابر: 35244726-024

:: بازدید رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت از ابهر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۸ |
در پی سفر رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دکترعلی اسدی به شهرستان ابهر روز سه شنبه 28 خرداد 98  ، ایشان و هیئت همراه  از ستاد اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بازدید نمودند ، در ابتدا دکتر کوروش شعبانی رئیس شبکه بهداشت و درمان ابهر  ضمن ارایه گزارشی از روند طرح به اولویت ها و برنامه های مرکز اشاره کردند.
در این بازدید همچنین دکتر شعبانیفعالیتهای انجام شده و در حال اجرا در زمینه کنترل فشار خون شهرستان ابهر و فرایند پیشرفت طرح و اقدامات انجام شده برای رسیدن به مورد انتظار گزارش مبسوطی را ارائه کردند.
در ادامه دکتر اسدی  به همراه دکتر مریم  عباس نژاد مسئول پیشگیری از خودکشی اداره سلامت روان و دکتر داود رحمانی معاون فنی مرکز بهداشت استان زنجان از تیم های مستقر در مراکز ، ایستگاههای سلامت سیار و بیمارستان الغدیر ابهر بازدید نمودند و از نحوه ارائه خدمات و اجرای طرح در سطح شهر آگاه شدند. در ادامه دکتر اسدی ضمن بررسی روند جاری و عملکرد شبکه بهداشت و درمان ابهر از زحمات کارکنان این طرح تقدیر تشکر نمودند .
در آخر نیز ایشان از مرکز سلامت روان جامعه نگر (سراج) شهرستان ابهر واقع در مرکز خدمات جامعه سلامت اعلایی بازدید و درباره چشم انداز طرح سراج
با کارشناسان این مرکز بحث و تبادل نظر کرد. اسدی، با اشاره به این‌که یکی از برنامه های دفتر سلامت روان وزارت بهداشت افزایش سطح سواد سلامت روان مردم است، اظهارداشت: با اجرای طرح سراج شاهد رشد، ارتقائ و بهبود وضعیت شاخصهای سلامت روان ، بیماریابی و روند بهبود بیماران روان، شناسائی شده و همچنین با وجود کارشناسان سلامت روان در این مرکز  روند رو به رشد سواد سلامت روان جامعه خواهیم شود.

دفعات مشاهده: 134 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر