دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

بازدیدازستاد اجرائی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون شهرستان ابهر؛ درسفر یک روزه رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت به استان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۹ |

بازدیدازستاد اجرائی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون شهرستان ابهر؛
درسفر یک روزه رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت به استان
دکترعلی اسدی رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و هیات همراه در سفر یک روزه به استان روز سه شنبه 28 خرداد 98، از ستاد اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون شهرستان ابهر بازدید نمودند.

به گزارش وب دا – زنجان ؛ در این برنامه بازدید دکترکوروش شعبانی رئیس شبکه بهداشت و درمان ابهر ضمن ارایه گزارشی از روند اجرای طرح به اولویت ها و برنامه های مرکز اشاره کرد.
وی همچنین گزارش مبسوطی ازفعالیتهای انجام شده و درحال اجرا طرح کنترل فشار خون شهرستان ابهر و فرایند پیشرفت طرح و اقدامات انجام شده برای رسیدن به حد مطلوب و مورد انتظار را ارائه نمود.
در ادامه دکتر اسدی  به همراه دکتر مریم  عباس نژاد مسئول پیشگیری از خودکشی اداره سلامت روان و دکتر داود رحمانی معاون فنی مرکز بهداشت استان زنجان از تیم های مستقر درمراکز، ایستگاههای سلامت سیار و بیمارستان الغدیر ابهر بازدید نمودند و از نحوه ارائه خدمات و اجرای طرح در سطح شهر آگاه شدند.
در ادامه دکتر اسدی ضمن بررسی روند جاری و عملکرد شبکه بهداشت و درمان ابهر از زحمات کارکنان این طرح تقدیر تشکر نمود.
رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی همچنین از مرکز سلامت روان جامعه نگر (سراج) شهرستان ابهر واقع در مرکز خدمات جامعه سلامت اعلایی بازدید و درباره چشم انداز طرح سراج با کارشناسان این مرکز بحث و تبادل نظر کرد.
دکتر اسدی بااشاره به این ‌که یکی ازبرنامه های دفترسلامت روان وزارت بهداشت افزایش سطح سواد سلامت روان مردم است، اظهارداشتبا اجرای طرح سراج شاهد رشد، ارتقا و بهبود وضعیت شاخصهای سلامت روان، بیماریابی و روند بهبود بیماران روان، شناسائی شده و همچنین با وجود کارشناسان سلامت روان در این مرکز  روند رو به رشد سواد سلامت روان جامعه خواهیم شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 336 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2977 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر