دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۹ |

در دومین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو در اردبیل حضور یافت
کنفرانس بین‌المللی گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو به مدت ۳ روز از تاریخ ۲۸ تا ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ توسط شورای راهبری گردشگری سلامت ایران -انجمن خدمات بین‌الملل سلامت ایران و تحت حمایت در سیویلیکا در شهر اردبیل درحال برگزاری است.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، مدیریت امور بین‌الملل دانشگاه و کمیته گردشگری سلامت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان در دومین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو که در محل دانشگاه محقق اردبیلی با حضور کشورهای عضو اکو و اعضای گردشگری سلامت وزارت متبوع، دانشگاه‌های علوم پزشکی و بخش‌های خصوصی به همراه اتاق بازرگانی، مهمانان داخلی و خارجی و دیگر اسپانسرهای برنامه برگزار شد، حضور یافت.
در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه استاندار اردبیل و هیئت همراه به همراه همکاران گردشگری سلامت وزارت متبوع از غرفه دانشگاه علوم پزشکی زنجان بازدید کرد.
در خلال برگزاری نمایشگاه، کارگاه‌های تخصصی حول محورهای بازاریابی، برندینگ، تعاملات فرهنگی و گردهمایی استارتاپ‌های گردشگری سلامت و همچنین بازدید میدانی از ظرفیت‌های گردشگری سلامت استان اردبیل در حال برگزاری است.
همایش گردشگری سلامت اکو در حوزه‌ سیاست‌گذاری سلامت در دو بخش اجلاس و نمایشگاه و به‌صورت موازی برگزار می‌شود.
بخش اجلاس این رویداد دارای چهار پنل توسعه خوشه‌های گردشگری سلامت، برندیگ و بازاریابی، استارتاپ‌ها و تسهیل‌گران گردشگری سلامت و موضوعات فرهنگی و توسعه‌ای میان کشورهای اکو است.
در قسمت نمایشگاه شرکت‌های گردشگری سلامت، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دارای واحدIPD، آژانس‌های فعال در گردشگری سلامت و استارتاپ‌ها حضور دارند و به معرفی خود می‌پردازند.
همچنین در این رویداد مقاله‌هایی با محوریت گردشگری سلامت پذیرفته و داوری خواهد شد و در انتها مقاله‌های برگزیده در قالب یک نشریه به چاپ خواهند رسید.

دفعات مشاهده: 651 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2965 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 132 کاربر