برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: اخبار شبکه بهداشت  :: تماس با ما ::

Warning: filesize(): stat failed for ./templates/tmpl_green/custom_tpls/section39/page/page_content_10290.tpl in /home/opt/lampp/htdocs/includes/template.php on line 209
:: بازدید ریاست محترم دانشگاه از پروژه های عمرانی شبکه بهداشت طارم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۴ |
جناب آقای دکتر پرویز قزلباش رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی ودرمانی زنجان و دکترمحمدرضا مهراسبی معاون محترم توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه ازپروژه های بهداشتی ودرمانیدر حال ساخت و ساز شامل: مرکزجامع سلامت روستایی درام و خانه بهداشت روستای شیت، بازدید و ازنزدیک درجریان روند پیشرفت انجام پروژه ها قرارگرفتند. دراین بازدید دکترقزلباش ضمن گفتگو باپیمانکار اجرای طرح ،مشکلات ومسائل طرح های اجرایی رابررسی نمود.

دفعات مشاهده: 40 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم