دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

در راستای اجرای موفق بسیج ملی کنترل فشارخون در استان زنجان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۸ |

در راستای اجرای موفق بسیج ملی کنترل فشارخون در استان زنجان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان طی پیامی از کلیه عوامل و دست‌اندرکاران این طرح تقدیر نمود

دکتر پرویز قزلباش در راستای اجرای موفق بسیج ملی کنترل فشارخون طی پیامی از کلیه عوامل و دست‌اندرکاران این طرح تقدیر و تشکر نمود.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان در راستای اجرای موفق بسیج ملی کنترل فشارخون و پوشش۱۰۰درصدی سنجش فشارخون جمعیت بالای ۳۰ سال استان زنجان، طی پیامی از کلیه عوامل و دست‌اندرکاران این طرح تقدیر و تشکر نمود.

***در متن این پیام آمده است:
خداوند سبحان را شاکریم که در این برهه از زمان با شروع طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا و با تلاش و مجاهدت خستگی‌ناپذیر، هدفمند و برنامه‌ریزی شده شما عزیزان و با همدلی و کوششی ستودنی؛ پوشش ۱۰۰درصدی سنجش فشارخون جمعیت بالای ۳۰ سال استان زنجان به بار نشست.
این موفقیت و توفیق عظیم در آگاهی بخشی و سنجش فشارخون ۵۹۲.۳۹۷ نفری جمعیت هدف استان اعم از شهری و روستایی نشانی از توان مطلوب فنی/ کارشناسی/ مدیریتی و نیز عشق به مردم و خدمت به هموطنان توسط شما خادمان سلامت است را، گرامی می‌دارم.
برای تک تک شما همکاران پرتلاشم، که در مسیر  تحقق آرمان‌های سلامتی سر ازپا نشناختید و امیدواری و نشاط را به مردم خونگرم و بزرگوار استان ارزانی داشتید، سربلندی، شادکامی، عزت و پایداری مسئلت می‌نمایم.
اطمینان دارد صحنه‌های به یاد ماندنی خلق شده در لحظه لحظه اجرای این پویش عظیم در خاطره مردم عزیز این خطه برای همیشه ماندگار گشته و توشه‌ای خواهد بود برای گسترش سلامتی عادلانه برای تک تک آحاد مردم ایران عزیز.
از ارشادات و حمایت‌های ارزنده حضرت آیت‌الله حاج‌آقا خاتمی نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه محبوب زنجان و جناب آقای دکتر حقیقی استاندار محترم زنجان، از همگامی و همراهی نمایندگان معزز مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی، رئیس و اعضای محترم کارگروه سلامت و امنیت غذایی و از مشارکت و هماهنگی صمیمانه و همه‌جانبه فرمانداران، شهرداران، صدا و سیمای مرکز زنجان، مدیران کل، اعضای شورای اسلامی شهر و روستا و روسای کلیه ادارات/ نهادها/ سازمان‌های خدماتی- نظامی- صنعتی- صنفی، اصحاب رسانه‌های گروهی و ... در جای جای استان زنجان، خالصانه و صادقانه تشکر و قدردانی می‌نمایم.

از خداوند منان توفیقات روزافزون همه شما عزیزان را مسئلت می‌نمایم.
دکتر پرویز قزلباش
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان

بسیج ملی کنترل فشارخون با شعار "فشارخون: بدانیم و اقدام کنیم ..." از ۲۷ اردیبهشت‌ماه (مصادف با روز جهانی فشارخون) تا ۱۵ تیرماه سال‌جاری در دو مرحله آموزش - اطلاع‌رسانی و مرحله غربالگری با هدف افزایش نسبت شناسایی و شروع مراقبت و درمان در بیماران مبتلا به فشارخون بالا و افزایش آگاهی جامعه نسبت به عوامل خطر، پیامدها و اهمیت تشخیص زودرس و کنترل فشارخون بالا برگزارشد.

دفعات مشاهده: 569 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2965 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 102 کاربر