:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: بازدید سرزده آقای دکترایرج کریم فر سرپرست شبکه بهداشت و درمان خدابنده ازخانه های بهداشت و مراکز تابعه
:: آیین تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدابنده
:: سفر یک روزه رییس اورژانس هوایی کشور به زنجان
:: جلسه
:: همایش اختلالات اندام فوقانی - زنجان- 31 مرداد تا 1 شهریور 1398
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: اولین نشست معاونین غذا و دارو قطب شش آمایشی کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۳ |

به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی البرز؛

اولین نشست معاونین غذا و دارو قطب شش آمایشی کشور درحال برگزاری است
اولین نشست معاونین غذا و دارو دانشگاهها/ دانشکده های علوم پزشکی قطب شش آمایشی کشور از صبح روز یکشنبه 23تیرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی البرز درحال برگزاری است.
به گزارش وب دا – زنجان؛  در این نشست یک روزه که مهندس مهدی زاده سرپرست دفتر برنامه ریزی، بودجه و مدیریت عملکرد سازمان غذا و دارو حضور دارد، جلسه کارگروه مدیران اداره نظارت برفراورده های سنتی – طبیعی و مکمل، امور داروئی و مواد مخدر،  مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی - بهداشتی، ارزیابی تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی و مدیران آزمایشگاههای دانشگاههای علوم پزشکی قطب 6 آمایشی کشور (اراک، البرز، زنجان، قزوین، قم و دانشکده پزشکی ساوه و خمین) تشکیل شده است.
لازم به ذکر است ؛ در جلسات کارگروههای این نشست؛ مباحثی از جمله بروز رسانی قوانین مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، تعیین تکلیف نحوه ی درج نشان ارگانیک بر روی محصولات غذایی، برنامه ریزی برگزاری دوره های آموزشی به منظور توانمند سازی کارشناسان، هماهنگی های لازم به منظور انجام دقیق و سریع امور مربوط به پایش و پالایش سموم و افت کشها،  بررسی سازماندهی توزیع کنندگان، بررسی مشکلات عطاری ها و چگونگی سازماندهی آنها به عنوان دسترو کار پیشنهادی مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

دفعات مشاهده: 74 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر