:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: بازدید سرزده آقای دکترایرج کریم فر سرپرست شبکه بهداشت و درمان خدابنده ازخانه های بهداشت و مراکز تابعه
:: آیین تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدابنده
:: سفر یک روزه رییس اورژانس هوایی کشور به زنجان
:: جلسه
:: همایش اختلالات اندام فوقانی - زنجان- 31 مرداد تا 1 شهریور 1398
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: مشارکت ۵۰ درصدی افراد واجد شرایط در حوزه‌های انتخابی زنجان و ابهر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۳ |
مشارکت ۵۰ درصدی افراد واجد شرایط در حوزه‌های انتخابی زنجان و ابهر
مدیر پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان اظهارداشت: در پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری، ۱۹ نامزد در استان زنجان و ۲۵ نامزد در شهرستان ابهر کاندیدای شرکت در انتخابات نظام پرستاری بودند که در سال‌جاری شاهد مشارکت ۵۰ درصدی افراد واجد شرایط درحوزه‌های انتخابی زنجان و ابهر بودیم .
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، مدیر پرستاری دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان در رابطه با پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری در استان زنجان، اظهار داشت: پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری در ۲۱ تیرماه امسال‌ هم‌زمان با سراسر کشور در دو حوزه انتخابی اصلی زنجان و توابع و حوزه انتخابی ابهر وحومه برگزار شد.
رضا بهمنی افزود: در این انتخابات ۶ صندوق ثابت و سیار در زنجان و ۴ صندوق ثابت و سیار در شهرستان ابهر و حومه مستقر بودند.
وی تصریح کرد: در این دوره از انتخابات نظام پرستاری ۹ نفر از اعضای هیئت مدیره در استان زنجان که شامل ۸ پرستار و یک بهیار و در شهرستان ابهر نیز ۸ پرستار و یک کارشناس اتاق عمل بیشترین آرا را به خود اختصاص دادند.
ضمنا ۴نفر به عنوان عضو علی‌البدل با توجه به امتیاز کسب شده در هرحوزه انتخاب شدند

دفعات مشاهده: 74 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر