دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

در زنجان برگزارشد؛ همایش منطقه‌ای هنگام ازدواج – برنامه همکاری مشترک بین دستگاهی در زنجان برگزارشد؛ همایش منطقه‌ای هنگام ازدواج – برنامه همکاری مشترک بین دستگاهی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۶ |

در زنجان برگزارشد؛
همایش منطقه‌ای هنگام ازدواج – برنامه همکاری مشترک بین دستگاهی
دانشگاه علوم پزشکی زنجان همایش منطقه‌ای هنگام ازدواج – برنامه همکاری مشترک بین دستگاهی را باحضور مقامات ارشد و اساتید کشوری جهت مربیان دانشگاه، دادگستری، تبلیغات اسلامی و بهزیستی استان زنجان و قزوین برگزارکرد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا - زنجان؛ صبح چهارشنبه ۱۶ مردادماه سال‌جاری همایش یک‌روزه منطقه‌ای هنگام ازدواج – برنامه همکاری مشترک بین دستگاهی باحضور مقامات ارشد و اساتید کشوری در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی زنجان جهت مربیان دانشگاه، دادگستری، تبلیغات اسلامی و بهزیستی استان زنجان و قزوین برگزارشد.
در این همایش دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دکتر ابراهیم معظمی گودرزی مدیرکل رصد فرهنگی علمی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، مهندس مهدی غلامی رییس ستاد ازدواج دانشجویی کل کشور، دکتر حامد برکاتی مدیرکل دفتر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت و دکتر خدابخش مردای معاون سیاسی امنیتی استانداری زنجان به سخنرانی پرداختند.
در ادامه این همایش نشست خبری ستاد استانی همایش منطقه‌ای هنگام ازدواج باحضور رسانه‌های گروهی برگزارشد.
همایش منطقه‌ای هنگام ازدواج – برنامه همکاری مشترک بین دستگاهی در عصر نیز با برگزاری کارگاه‌های تخصصی در دو نوبت باموضوعات تخصصی حقوق، سلامت باروری و جنسی، روان‌شناسی و اخلاق و احکام ادامه یافت.

دفعات مشاهده: 491 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2978 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 119 کاربر