:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ از ظرفیت و توانمندی بانوان در ارائه ایده ها و نوآوری های جدید باید استفاده کنیم
:: فراخوان انتخاب پژوهشگر برتر حوزه بیمه سلامت
:: تجلیل از آزادگان شهرستان خدابنده
:: جلسه آموزشی بهداشت محیط و تب مالت برای گروه هدف لبنیات فروشی های شهر قیدار
:: فراخوان بیست و پنجمین دوره جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: معاون رئیس جمهور؛ آمادگی دولت جهت توسعه و تسهیل‌ فعالیت سمن‌ها و خیریه‌ها ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۴ |

معاون رئیس جمهور؛
آمادگی دولت جهت توسعه و تسهیل‌ فعالیت سمن‌ها و خیریه‌ها
 مهندس جمشید انصاری در همایش پیشگامان آیین محبت در زنجان اظهار امیدواری کرد: دولت بتواند در جهت توسعه فعالیت‌های سمن‌‎ها و خیریه‌ها تسهیل‌گر باشد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان؛ معاون رئیس جمهور در همایش پیشگامان آیین محبت که صبح پنچشنبه ۲۴ مردادماه سال‌جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزارشدُ اظهارداشت: انسان‌ها در زندگی به ۳ نوع فعالیت نیاز دارند و باید به این ۳ فعالیت به نحو مطلوب و معقول بپردارند تا شخصیت وجودی‌شان رشد یابد.
رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور در تشریح این ۳ نوع فعالیتُ اولین مورد را کار و فعالیت برای تامین زندگی برشمرد و افزود: انسان برای کسب درآمد باید کاهایی را که فکر می‌کند خوب و لازم است به صورت روزمره و یدی انجام دهد و در اسلام هم به این نوع فعالیت بسیار تاکید شده است
وی دومین نوع فعالیت را عبادت ذکر و بیان کرد: عبادت خداوند آنجا که انسان می‌خواهد رابطه خود را با خالق تامین کند است و اگر این رابطه قوام یافته و پایدار نباشد فرد با مشکل روبه رو می‌شود.
مهندس انصاری سومین نوع قعالیت را کنشگری و فعالیت اجتماعی بیان و ابراز داشت: اینکه انسان در جامعه به غیر ازخود به فکر آحاد جامعه هم باشد و مجموعه‌ای از فعالیت‌ها را در دستور کار قراردهد و با مشارکت دیگران مشکلاتی از مشکلات بقیه را حل کندُ حاپز اهیمت است.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه فعالیت اجتماعی که جنبه‌های مختلفی دارد از نکاتی است که افراد کمی از مردم به آن می‌پردازند تصریح کرد: خود فعالیت اجتماعی کار سهل و ساده‌ای است و باید دیگران را هم به فعالیت اجتماعی کشاند و مجموعه شکل داد همان‌طور که سمن‌ها، تشکل‌ها و انجمن‌ها به آن مبادرت می‌کنند.
رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با اشاره به اینکه ارزش سمن‌ها و تشکل‌ها در این حوزه‌ها بیشتر از کار و دستگیری‌ و سلامت رساندن به بیمار، فضایی است که برای اکثر مردم فراهم می‌کنند و سبب می‌شوند تا شخصیت وجودی افراد رشد بهتری پیدا کند.
مهندس انصاری با بیان اینکه این همایش با حضور فعالین سلامت مردم و خیریه‌ها شکل گرفته که توفیق بزرگی است افزود: این همایش باید به سه نکته توجه کند و فلسفه تشکیل این همایش در وهله اول باید جمع‌بندی و مستندسازی تجارب موفقی که در این عرصه در کشور بروز پیدا کرده استُ باشد
وی افزود: دومین نکته مورد توجه در این همایش مدیریت دانش در این حوزه است و سومین و مهمترین نکته آن انتقال تجارب انجمن‌ها و تشکل‌های موفق به دیگر تشکل‌ها است تا راه‌های دوباره رفته تکرار نشود.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه دولت حاضر است کمک کند تا تجربه‌های موفق احصا و در مدیریت دانش با حضور کارشناسان این حوزه کار شود اظهارداشت: تشکل‌ها و خیریه‌ها و ... اگر به این حوزه وارد نمی‌شدند وظایف این حوزه‌ها بردوش دولت می‌افتاد و در این راستا امیدواریم دولت بتواند در جهت توسعه این فعالیت‌ها تسهیل‌گر باشد.
به گزارش وب‌د‌ا همایش کشوری پیشگامان آیین محبت با محوریت حمایت‌طلبی و به منظور اشاعه و نهادینه کردن فرهنگ احسان در جامعه، انتقال تجارب ارزنده و بررسی ایده‌های جدید در حوزه جلب مشارکت‌های مردمی و اجتماعی سازی سلامت با مشارکت خیرین و سمن‌های فعال سلامت استان باحضور جمعی از خیرین و مدیران از سراسر کشور و مقامات ارشد استانی و کشوری برگزار شد.

دفعات مشاهده: 53 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر