Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
درباره ما::
سلامت بانوان::
مقالات و طرح های پژوهشی::
اخبار و اطلاعیه ها::

تلفن تماس:

:: رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ از ظرفیت و توانمندی بانوان در ارائه ایده ها و نوآوری های جدید باید استفاده کنیم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۶ |
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
از ظرفیت و توانمندی بانوان در ارائه ایده ها و نوآوری های جدید باید استفاده کنیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان  در دومین جلسه مشترک رابطین بانوان واحدهای دانشگاه گفت: درمواجه با مشکلات باید از ظرفیت و توانمندی بانوان درارائه ایده ها، نوآوریها و ارائه راه حل استفاده کنیم.
به گزارش وب دا – زنجان؛ دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛در جلسه ای که روز چهارشنبه 23 مرداد جهت بررسی مسایل مربوط به بانوان دانشگاه و ارائه راهکارهای عملی درجهت حل آنها درمحل سالن اجتماعات مرکزبهداشت استان برگزار شد؛ ضمن اشاره به شرایط ویژه ای که ازلحاظ محدودیت مالی درکشور به وجود آمده؛ ایجادفرصت را از لحاظ نشان دادن ظرفیت ها و یا ایجاد ظرفیت جدید مهم دانست و افزود: بانوان در بازار کسب و کار و یا دربحث خیرین می توانندحضور فعال داشته باشند.
دکترقزلباش گفت: با ویژگیهای خاصی که بانوان دارند و با توجه به ظرفیتهای مختلف و متنوع جامعه، در زمان کم می توان دریچه ای باز شود که بتوانند توانائی خود رانشان دهند.
وی با اشاره به فرصتهایی که بعد از انقلاب برای بانوان و حضور درعرصه های مدیریتی ایجاد شده گفت: فرصتهای گرانبهایی برای بانوان بوجود آمده ولی با توجه به توانمندیها و ظرفیتهایی این قشرتا حد مطلوب فاصله بسیار طولانی وجود دارد.
رئیس دانشگاه برتوانمند سازی دردرون سیستم برای استفاده ازظرفیت بسیاربالای بانوان دانشگاه علوم پزشکی زنجان درجهت الگو سازی در زمینه ایده ها، حرکتهای اجتماعی و کارآفرینی در سطح کشور تاکید نمود و گفت: ریاست دانشگاه نیز از این اقدام حمایت خواهد کرد.
لازم به ذکر است این ج